To je to što me zanima!

Ornela Vištica o bolesti s kojom je ušla u 2023.: Kakva agonija!

Ovaj kraj godine baš oceanski, borba s temperaturom koja nije padala zadnjih dana, infuzija koja me vratila u život i tako. Pluća napravila preokret planova, pojasnila je glumica
Vidi originalni članak

Osmi dan upale pluća i dan bez temperature, treba proslaviti, napisala je glumica Ornela Vištica (33) koja je krajem 2022. dobila visoku temperaturu, a bolesna je ušla i u 2023. godinu. Sada se, kaže, konačno osjeća malo bolje. 

POGLEDAJTE VIDEO: Momčilo uhvaćen u laži na poligrafu o uletima žena

- Kakva agonija! Au, ako vas uhvati kojim slučajem, budite strpljivi i smireni i razmišljajte samo kako će proći, kao što sve prođe… I ako ne uspijevate spustiti temperaturu, onda je najbolje otići što prije liječniku. I ako mislite kao što sam ja, kako možete pod prehladom i umorom raditi i putovati, pa se malo zaliječiti pa opet u desetu brzinu, onda vas na kraju godine dočeka teška upala - rekla je Ornela. Također, dodala je i da se odmorila tek kada je ležala i gledala u infuziju.

- Čuvajte sebe i svoje zdravlje. Jer to je uistinu najvažnije - poručila je. Prijatelji i pratitelji su joj zaželjeli brz oporavak i da joj ostatak 2023. godine bude bolji nego početak. 

ŽIVE ZAJEDNO Ornela Vištica opet ljubi: Njeno srce osvojio duplo stariji Nenad, a zajedno su preko godinu dana

- Ovaj kraj godine baš oceanski, borba s temperaturom koja nije padala zadnjih dana, infuzija koja me vratila u život i tako… Pluća napravila preokret planova. Nek 2023, donese puno zdravlja svima, ljubavi, strpljivosti, skromnosti, sreće, želja, ljepote…pjesme  I mira. Sretna 2023.! - poželjela je glumica.

POGLEDAJTE INTERVJU: 'S MARKOM VARGEKOM SAM ZAVOLJELA NOGOMET'

Idi na 24sata

Komentari 11

  • PsihoGinekolog_209 05.01.2023.

    "oceanski" kraj godine 😲

  • Kud koji mili moji 05.01.2023.

    Ti si barem infuziju dobila. A koliko njih ne dobije? Zato ne rise......

  • Čobo 05.01.2023.

    Salmonela je opasna

Komentiraj...
Vidi sve komentare