To je to što me zanima!

Ošišao se zadnji pjevač grupe Bijelo dugme, Alen Islamović

FANOVI ZADOVOLJNI Na promjenu frizure Alena Islamovića nisu natjerale ni žena ni kćeri, nego su mu dosadili dugi uvojci. Uz to, kaže, ošišao se i Bryan Adams
Vidi originalni članak

Pune 33 godine Alen Islamović (56) imao je istu dužinu kose, a sad se ošišao na kratko. Pjevač kaže da prati trendove, no pjevači Bijelog dugmeta Željko Bebek (69) i Mladen Vojičić Tifa (53) kosu su odrezali prije njega.

Alen kaže kako ga na šišanje nisu natjerale supruga Marijana (50) niti kćeri Una (24) i Lara (19). Jednostavno se zaželio promjene.

- Predugo nosim dugu kosu, već sam si postao dosadan u ogledalu. Uostalom, vidim da su se ošišali i Bryan Adams te Bon Jovi. I oni su nakupili godina, a dobro im stoje kratke frizure - kaže Alen.

S dugom kosom pamte ga još dok je 80-ih svirao u Divljim jagodama i Bijelom dugmetu. Uskoro objavljuje novi CD “Alkatraz”. Ne smeta mu što je Alka Vuica 1997. godine objavila CD istog naziva.

- Moj ‘Alkatraz’ dobio je naziv po baladi o čovjeku koji je prošao golgotu i završio u tom zloglasnom zatvoru - kaže pjevač.

Pripremao ga je godinu dana, a pjesme su nastajale na svim stranama svijeta. Svirači su se vidjeli samo preko interneta. Bubanj je sniman u Londonu, gitare u Torontu, akustične gitare u Španjolskoj, a frula u Makedoniji.

Idi na 24sata

Komentari 56

  • Alayle 20.01.2014.

    Eh, nekoć najzgodnija zvijezda s ovih prostora!

  • Stingray 20.01.2014.

    ovi koji kazu da ih nije briga su rodjeni prije 15-20 godina...

  • Stingray 20.01.2014.

    ajme koliko godina imaju...sjecam se kad su bili momci...svi smo padali na Alena...bio je ko bombon kad je bio mladji :))

Komentiraj...
Vidi sve komentare