To je to što me zanima!

Osjećajna Kate plakala je na premijeri Spielbergova filma

Steven Spielberg otkrio je kako je njegova supruga Kate Capshaw na premijeri njegova filma 'War Horse' cijelu večer davala maramice Kate Middleton jer je plakala
Vidi originalni članak

Moja supruga Kate Capshaw (58) cijelu večer davala je maramice Kate Middleton (30), kaže redatelj Steven Spielberg (65).

Dodaje kako je vojvotkinju od Cambridgea toliko dirnuo njegov film 'War Horse' da je na londonskoj premijeri samo plakala.

- Osjećam se počašćeno zato što sam upoznao Kate Middleton (30) i Princa Williama (29). Veseli me što su došli pogledati moj film- rekao je redatelj na premijeri ratne drame, obradi istoimene dječje knjige britanskog autora Michaela Morpurga.

To je priča o konju Joeyju koji se nađe u strahotama Prvog svjetskog rata. Konja, koji je zvijezda filma, redatelj je doveo u London na premijeru.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Faustina009 11.01.2012.

    Imam osjećaj da je jedva čekala priliku da se potpuno otvori i isplaće, jer je cijelo vrijeme držala svoje nezadovoljstvo unutar sebe..Nije njoj lako, iako na prvi pogled sve izgleda bajno i ko u bajci, njezin život je sve samo ne lagan.

  • DANNYBOY_1 11.01.2012.

    ...proračunata glumica do krajnjih granica...

  • beebee 11.01.2012.

    a možda je žena samo bila u pms-u pa joj sve bilo tužno....

Komentiraj...
Vidi sve komentare