To je to što me zanima!

Osmijeh sve govori: Ben Affleck zadovoljan napustio kuću J.Lo

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Ben i Jennifer bili su zaručeni prije 20 godina, a ove godine u travnju opet su se počeli viđati. Nekad popularni par mediji su od milja nazvali 'Bennifer', a medijska pozornost koju sad uživaju nimalo im ne smeta
Vidi originalni članak

Ben Affleck (48) snimljen je u svom automobilu s osmijehom na licu dok je napuštao kuću Jennifer Lopez (51) u Los Angelesu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U početku Oscarovac nije izgledao previše oduševljen fotografiranjem, ali brzo je promijenio mišljenje i raspoloženje pa se nasmijao paparazzima.

Ben i Jennifer bili su zaručeni prije dvadeset godina, a ove godine u travnju opet su se počeli viđati. Nekad popularni par mediji su od milja nazvali 'Bennifer', a medijska pozornost koju sad uživaju nimalo im ne smeta.

FOTO: ULOVILI IH U IZLASKU Jennifer Lopez i Ben Affleck više se ne skrivaju: Nakon 15 godina opet su zaljubljeni kao nekada

Par se nije oglasio o svojoj obnovljenoj vezi, što je možda povezano s načinom na koji je njihova veza završila u 2004. godini. Trebali su se vjenčati, ali su naveli preveliku medijsku pozornost kao veliki izvor stresa. Ipak, izvor za People je rekao kako se čuju svaki dan i da su oboje sretni.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • nap 04.06.2021.

    Ne valja se nikad vracat bivsoj

Komentiraj...
Vidi sve komentare