To je to što me zanima!

Osnivač Penthousea preminuo je od raka u 79. godini života

Par loših ulaganja stajalo ga je njegovog milijunskog carstva. Nakon dugogodišnje borbe s rakom preminuo je u domu u Teksasu gdje je živio sa suprugom i dva sina
Vidi originalni članak

Bob Guccione, čovjek koji je golo žensko tijelo prvi prikazao u časopisima, a osnivanjem magazina Penthouse izgradio svoje milijunsko carstvo, preminuo je u 79. godini života. Nakon duge borbe s rakom umro je u svom domu u Teksasu gdje je živio sa suprugom April Dawn Warenn Guccione i dvoje djece. Guccione se u slobodno vrijeme bavio i slikanjem, a njegovi su radovi izloženi u brojnim muzejima. 

Osnivač Penthousea podigao je javnost na noge 1980-ih godina kada je na naslovnici osvanula gola tadašnja Miss Amerike Vanessa Williams što ju je koštalo krune. Njegovo carstvo uskoro se raspalo zbog nekoliko lošijih ulaganja i promjena u porno industriji, a tome je pridonjela i pojava interneta. Izgubio je sve, tvrtku, kolekciju umjetnina i dvorac na Manhattanu koji je prodao. Ženio se četiri puta, a ima kćer Toninu iz svog prvog braka, te tri sina, Boba Jr i Nicka. U drugom braku dobio je kćer Ninu. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare