To je to što me zanima!

Ostala bez autograma: Bieber se rugao voditeljici u teretani

Colette Harrington ga je tražila autogram, a on ju je odbio. Zatim joj se počeo rugati. Dizala je utege, a on joj je govorio da izgleda blesavo, pa je otišla iz teretane
Vidi originalni članak

Pjevač Justin Bieber (18) ponižavao je radijsku voditeljicu Colette Harrington u teretani u gradu Charlotte. Djevojka kaže da ga je tražila autogram, a on ju je odbio. Nastavlja kako joj se zatim počeo rugati. Dizala je utege, a on joj je govorio da izgleda blesavo, pa je otišla iz teretane.

Pjevač je neposredno prije Nove godine prekinuo dvogodišnju vezu sa Selenom Gomez (20). Portal RadarOnline objavio je da su vezi presudile svađe i njegova nevjera. Pjevač je navodno glumicu i pjevačicu 21. prosinca pod utjecajem droga prevario sa studenticom Milyn Mimi Jensen (22). Ona je izjavila kako je misila da je Bieber slobodan jer se tako i ponašao.

- Bieber se u Los Angelesu pridružio prijatelju Lil Twistu i Milyn. Zajedno su kupili 'travu', otišli su nešto pojesti u McDonald's pa su se svi zajedno vratili u hotel - tvrdi izvor te dodaje kako su pili sizzurp, što je naziv za drogu nastalu u Houstonu. 

Idi na 24sata

Komentari 18

  • WOMANIZER 25.01.2013.

    ahahaha koji besmisleni i nimalo zanimljiv članak, ovo pišem samo da vam kažem da ne morate svaku sitnicu objavljivati kao VIJEST!

  • nikky552 25.01.2013.

    pa dobro na sta je taj bieber spao. sto je poznatiji sve je gori. i bolje da ga je selena ostavila.

  • Misko022 25.01.2013.

    blablabla bieber ovo bieber ono blablabla bas nas briga za biebera dragi novinari, onda mi je cak i zanimljivije gledati sorajino dupe toliko o Bieberu ;)

Komentiraj...
Vidi sve komentare