To je to što me zanima!

Ostala bez glasa: Andrews operacijom uništili glasnice

Britanska glumica, koja se proslavila u mjuziklima, otkrila je da više ne može pjevati. Tvrdi da joj je kirurg koji ju je operirao 1997. godine uništio glasnice
Vidi originalni članak

Shrvana sam, ali se ne želim sramotiti. Mogu samo govoriti, no o rasponu glasa od četiri oktave mogu samo maštati, rekla je legendarna Julie Andrews (77). Dodala je kako će se zbog toga posvetiti pisanju knjiga.

Britanska glumica, koja se proslavila u mjuziklima, otkrila je da više ne može pjevati. Tvrdi da joj je kirurg koji ju je operirao 1997. godine uništio glasnice. Iako je 15 godina išla na terapije, ništa joj nije pomoglo i odlučila se povući u mirovinu.

- Trebala je to biti rutinska operacija. Uništio mi je život - rekla je Andrews koja je liječnika tužila i dobila parnicu. Posljednji put Britanka je nastupila u Londonu prije dvije godine.

- To je bilo više pričanje nego pjevanje. Bila sam razočarana kad sam čula kako zvučim - objasnila je. Andrews je najpoznatija po ulozi Marie Von Trapp u filmu “Moje pjesme, moji snovi”. Na Broadwayu je prvi put zapjevala s 19 godina.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • ostvaren 09.12.2012.

    žalosno!

  • neustrašive 08.12.2012.

    šteta,premoćan glas i jaaako dobra glumica,takvi se rijetko rađaju

  • libeluli 08.12.2012.

    Baš šteta, ta je žena obilježila vrijeme mjuzikla i glazbenih filmova... možda ju i pero sluša

Komentiraj...
Vidi sve komentare