To je to što me zanima!

Ostao bez teksta: U šoku sam! Hrvatice su potpuno prirodne

EKSCENTRIK KAO I MAJKA Sin svjetski poznate dizajnerice Viviene Westwood u košulji leopardova uzorka predstavio je svoj make up i nada se uspjehu u Hrvatskoj
Vidi originalni članak

Zagrebačka trgovina prva je izvan Velike Britanije, a odlučio sam se za Hrvatsku jer je zemlja budućnosti. Ovdje se osjećam bolje nego u New Yorku, kaže Joseph Corré (43), direktor londonske tvrtke za šminku Illamasqua. Sin modne dizajnerice Viviene Westwood i Malcoma McLarena, menadžera punk benda Sex Pistols, na otvorenju trgovine na Cvjetnom trgu začudio se koliko su Hrvatice prirodne:

- Šokirao sam se vidjevši da vaše žene ne upotrebljavaju šarenu šminku. Djeluju jako prirodno jer vani je normalno vidjeti djevojku namazanu jarkim bojama. Nadam se da će ih moja šminka ohrabriti - rekao je Joseph.

Na predstavljanje su došle Iva Jerković, Renata Sopek i Antonija Stupar-Jurkin, a bivša natjecateljica 'Masterchefa' Vesna Matulić (36) odnedavno je postala vizažistica njegove tvrtke.

'Sretna sam što ću svaki dan šminkati žene'

Vesna je Corréa upoznala u Londonu gdje je nekad studirala. Njegova tvrtka odabrala ju je za promotoricu šminke Illamasqua. Matulić je sretna jer će žene svaki dan šminkati u zagrebačkoj trgovini koju je posjetila i dizajnerica Anamarija Asanović.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • gđa78 07.10.2011.

    Ne kužim zašto bi se naličila šarenim bojama i izašla u trgovinu? čemu? Ako sam vedra,nasmijat ću se,a neću se ličkat šarenilom... Umjerena šminka ok.ali sve drugo je preveč!!

  • šnjofam gaćice 07.10.2011.

    vjerovatno nije primjetio kako mi Hrvatice a i Hrvati ocijenjujemo ljude po izgledu a ne po tome koliko su dobri u onome sto rade

  • beebee 06.10.2011.

    I hrvatice su u šoku kad tebe vide! dakle smo 1:1! :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare