To je to što me zanima!

Ostavila je žiri bez riječi: Olivia (14) ima glas anđela

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Već tri tjedna nakon početka ovogodišnjeg showa 'Britain's Got Talent' mlada djevojčica spominje se kao glavna favoritkinja za pobjedu ove sezone
Vidi originalni članak

Djevojčica je hrabro stala pred žiri i kazala da će pjevati pjesmu Sarah McLachlan 'In The Arms Of The Angels'. Predsjednik žirija u showu 'Britain's Got Talent' Simon Cowell nagnuo se do kolegice Amande Holden i prošaptao da je to jako teška pjesma. Olivia Archibald (14) nije se obazirala na njegove komentare već je počela pjevati. Publika je utihnula kako bi mogla čuti savršenu izvedbu mlade djevojčice. Na kraju su gledatelji i žiri stajali na nogama i pljeskali.
- To si tako dobro otpjevala. Ne mogu ti ni opisati koliko si me impresionirala - kazao joj je Simon prije nego ju je žiri jednoglasno pustio u sljedeći krug natjecanja.
- Pjevam stalno, čak i dok silazim niz stepenice kod kuće. Na satovima matematike sanjarim kako ću jednom postati pjevačica. Nadam se da ću za pet godina pjevati pred milijunima ljudi - rekla je Olivia prije nastupa. S obzirom kako je otpjevala, njeni snovi možda i nisu tako nemogući.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • dirty_dancer 02.05.2010.

    jako mi se sviđa :) odlična izvedba, prekrasan glas :)) samo naprijed ..

  • sprinterica 02.05.2010.

    prekrasno čak sam se malo rasplakala

  • arcanius 02.05.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

Komentiraj...
Vidi sve komentare