To je to što me zanima!

Ostavila Schumachera pa je u Playboyu pokazala nove grudi

Kad, ako ne sad? To je poput balzama za moju dušu dok stojim pred novom fazom u svom životu, kazala je Cora. Osim što se skinula za Playboy, povećala je i grudi
Vidi originalni članak

Cora Schumacher (38) započela je novu fazu u svom životu. Prije mjesec dana rastala se od Ralfa Schumachera (39), a razvod je proslavila fotografiranjem za njemačko izdanje Playboya.

- Kad, ako ne sad? To je poput balzama za moju dušu dok stojim pred novom fazom u svom životu - kazala je Cora. Ponude je dobivala i ranije, no Ralfu ništa nije govorila. 

Par je bio u braku 13 i pol godina, a jedan od razloga zbog čega su se rastali je navodno to što je Ralf većinu vremena provodio uz stradalog brata Michaela. 

Osim što se skinula za časopis, Cora je povećala i grudi, tvrdi njemački Bild, pa će, čini se, njezin bivši ostati poprilično iznenađen. Njihov 13-godišnji sin David nastavit će živjeti s majkom. 

Idi na 24sata

Komentari 109

  • muni seferendi 21.05.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • rođo101 14.05.2015.

    ako joj je to razlog za rastavu,pa nije ni zaslužila da žive skupa.kad se već razvela što je zadržala prezime,a da ipak je schumacher malo poznatije i prihvatljivije u društvu žena majki kraljica.

  • diba_1 14.05.2015.

    razlog rastave ti je više nego glup.

Komentiraj...
Vidi sve komentare