To je to što me zanima!

Ostavio je zbog Taylor: Umrla je Burtonova bivša žena Sybil

Sybil je Burtonovu aferu s Elizabeth opisala nečim 'što se jednostavno dogodilo'. Bili su u braku 14 godina i imaju dvoje djece. Umrla je u 83. godini života u New Yorku
Vidi originalni članak

Bivša žena pokojnog Richarda Burtona, Sybil Christopher, umrla je u New Yorku u 83. godini života. Sybil je bila kazališna producentica i osnivačica njujorškog noćnog kluba 'Arthur', jednog od najpopularnijih mjesta slavnih za izlaske 60-ih godina na Manhattanu. Javnost je najviše pamti kao ženu koju je pokojni glumac 1963. godine ostavio zbog Elizabeth Taylor. Burton i Taylor, koji su u to vrijeme oboje bili u braku, započeli su romansu tijekom snimanja filma 'Kleopatra'. Taylor je tada bila udana za četvrtog supruga Eddieja Fishera, a Burton je bio u braku sa Sybil. Rastali su se nakon 14 godina braka iz kojeg imaju dvije kćeri.

Sybil je u prosincu 1963. godine podnijela zahtjev za rastavu, pripalo joj je zajedničko skrbništvo nad djecom i milijun dolara što je u to vrijeme bila pozamašna svota novca. Samo devet dana nakon što se Taylor rastala od Fishera, Burton ju je oženio. Prema pisanju Telegrapha, pokojna Sybil je njegovu aferu s Elizabeth opisala nečim 'što se jednostavno dogodilo'.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • mučkođubre2 15.03.2013.

    R.I.P

  • 14.03.2013.

    Ti si dijete,pa si trebala bit već u krevetu,a ne pisat glupost .Laku noć

  • 14.03.2013.

    jbt pa tvoj je vokabular ravan osobi sa IQ 60 ,ili imaš 7 godina

Komentiraj...
Vidi sve komentare