To je to što me zanima!

Ostvarila joj se želja: I. Mišerić kao bubnjarka Hladnog piva

Ima smisla za ritam i mislim da će joj dobro ići ako i dalje bude ustrajna u bubnjanju, pohvalio je napore radijske voditeljice bubnjar benda Hladno pivo
Vidi originalni članak

Voditeljica na Otvorenom radiju postala je bubnjarka Hladnog piva na jedan dan. Mladen Subošić Suba, bubnjar Hladnog piva, održao je pravu školicu i tako ostvario dugogodišnji san Ivane Mišerić. Dobio je učenicu koja je imala veliku želju naučiti osnove bubnjanja.

Mišerić je u svojoj emisiji ispričala da već nekoliko godina želi naučiti svirati bubnjeve. Suba je slušao radio i dobrovoljno se javio da je nauči osnove. 

- Očekivanja nisu velika, jer nije lako uskladiti ruke i noge u ritmu. Imam veliku tremu - rekla je Ivana. Suba nije previše brinuo. 

- Očekujem neočekivano... Ivana ima dobre šanse. Nisam još sreo nekoga tko nije uspio u nečemu ako je to baš htio - rekao je. A Ivana je itekako htjela.

U zagrebačkim Gajnicama, sa ženskim pojačanjem, Hladno pivo uspješno je odradilo probu. Sve je završilo tako da je Ivana s Hladnim pivom odsvirala njihovu pjesmu 'Fotoaparat'. Uspješno je položila prvi ispit.

- Za prvi put bilo je stvarno dobro, zapravo fascinantno. Ivana je uspjela izdržati cijelu pjesmu. Još je malo u grču, ali ima smisla za ritam i mislim da će joj dobro ići ako i dalje bude ustrajna u bubnjanju - zaključio je Suba. 

Ivana svakako ne gubi vrijeme i već je obećala samoj sebi da će kupiti bubnjeve za doma, barem one električne. Nadmaši li učenica učitelja, Suba bi mogao u prijevremenu mirovinu.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • 21.08.2015.

    Zgodna, ali bi mogla pojesti koji šnicl.

  • svejedobro 20.08.2015.

    Zgodna žena :)

  • piksa123 20.08.2015.

    meni je dobra ja bi je rjesio

Komentiraj...
Vidi sve komentare