To je to što me zanima!

Osvojili Sanremo pa otkrili da će na Eurosongu pjevati za Italiju, na kladionicama su opet favoriti

Nakon što su sinoć osvojili Festival di Sanremo, natjecatelji Mahmood i Blanco potvrdili su pred talijanskim novinarima da će upravo oni predstavljati njihovu zemlju na ovogodišnjem Eurosongu u Torinu
Vidi originalni članak

Završeno je 72. izdanje kultnog natjecanja talijanske glazbe, Festival di Sanremo. U sinoćnoj finalnoj završnici odabrani su i pobjednici, a to su Mahmood (29) i Blanco (18) s pjesmom Brividi

POGLEDAJTE VIDEO 

Nakon osvojenog festivala Mahmood i Blanco potvrdili su pred novinarima da će upravo oni predstavljati Italiju na ovogodišnjem Eurosongu u Torinu. 

Naime, osvojivši prošlogodišnji Eurosong, grupa Maneskin omogućila je Italiji da bude domaćin velikog natjecanja u svibnju 2022. godine. 

ŽELI SVE IZNENADITI NASTUPOM Slijepa pjevačica Bernarda opet će nastupiti na Dori: 'Mogu sve što hoću, koliko god mi je teško'

Pjesma Mahmooda i Blanca, Brividi, odmah je na kladionicama postala favorit za pobjedu na Euroviziji. No, važno je za znati kako je do sada poznato tek devet pjesama koje će se izvoditi na velikoj pozornici u Torinu. 

Talijanski pjevač Mahmood brojnim gledateljima poznat je još od Eurosonga 2019. godine kada je Italiju predstavljao u solo izvedbi pjesme Soldi i osvojio drugo mjesto. 

ANKETA - Sviđa li vam se pjesma s kojom će se Talijani predstaviti na ovogodišnjem Eurosongu? 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • iprezime 20.02.2022.

    pjesma prolazi!

  • Jelena Rozga 07.02.2022.

    Velika mi je želja bila ići na Eurosong. Nikad nisan dočekala. Mislin da san tribala s hrvatskon rapsodijon ići umisto Karana. Možda 2023. A glasajte, ljudi, glasajte! A ti, Huljiću, piši pismu!

  • kali.linux1 07.02.2022.

    Ne

Komentiraj...
Vidi sve komentare