To je to što me zanima!

OT: Studenti su revoltirani zbog čudnih odluka žirija

Navika žirija da hvali studente na gala večeri, a potom ih nominira izazvala je revolt na Akademiji. Ni direktor Dragić se ne slaže s kriterijima žirija
Vidi originalni članak

Na posljednjoj gala večeri žiri je pohvalio izvedbe triju djevojaka, a koji trenutak kasnije sve su bile nominirane. Nezadovoljstvo odlukama Tončija Huljića i Ismete Krvavac tada je izrazio direktor Dragić kojem nije bilo jasno na temelju kojih kriterija žiri nominira studente. Nekoliko dana kasnije svoj revolt žirijem izrazila je i Sonja. Pričala je s ostalim studentima te su došli do zaključka kako nije fer što su nominirani ako su imali dobar nastup na gala večeri. Nominirana Sonja je potom tješila Aleksandra koji je cijeli dan u depresiji. Makedonac je priznao direktoru Dragiću da je njegova izvedba pjesme "Tajno moja" bila grozna. Profesor Mirko, pak, smatra da Aleksandra ne treba žaliti.
- Mene bi bilo sram. Sjedi, ne radi i ne sluša ništa, jako sam ljut na njega zato što sam očekivao da će razvaliti pjesmu - bio je ljut profesor na favorita publike. U međuvremenu, Igor se u posljednje vrijeme dosta zbližio s Ninom. Priznao je da ga je ona začarala nakon što su prošli tjedan vježbali duet. Danijel i dalje ne može pronaći zajednički jezik s ostalim studentima. Na satu profesora Pajevića posvađao se sa Sonjom zbog tonova.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare