To je to što me zanima!

Otac Amy Winehouse otkrio: Amy je bila trudna prije smrti

Mitch, otac pokojne pjevačice, smatra da nije pravedno da je u dokumentarcu 'Amy' ona prikazana kao samotnjak te tvrdi da je bila trudna sa svojim zaručnikom
Vidi originalni članak

Mitch Winehouse, otac Amy Winehouse, koja je preminula u srpnju 2011. godine od trovanja alkoholom, tvrdi da je njegova kći prije smrti bila uvjerena da je trudna.

Mitch je za Channel Seven izrazio nezadovoljstvo dokumentarcem Asifa Kapadia 'Amy' jer smatra da je pjevačica nepravdeno prikazana kao 'samotnjak'. Upravo suprotno, tvrdi otac, Amy je bila u sretnoj vezi sa zaručnikom, redateljem Regom Travissom.

  Bili su sretni zajedno, namjeravali su se vjenčati. Možda ne bih trebao ovo govoriti, ali ne sviđa mi se način na koji je ona prikazana u filmu. Moja kćer je u jednom trenutku bila sigurna da je trudna – rekao je Mitch, koji planira udružiti snage s Travissom i napraviti svoju verziju filma o Amyinom životu i tako ispraviti 'nepravdu'. 

Idi na 24sata

Komentari 32

  • Evosvetrcim 18.08.2015.

    ne kuzim zasto se zale toliko oni koji ciljano i svojom voljom se drogiraju i unistavaju zivot!? i sad bi ja nju trebala zalit??

  • ragby 17.08.2015.

    Amy je imala glas I liga i to je sve što je ostalo od nje. Otac nezavršen proizvod koji u životu nije napravio ništa dobrog. Ljenčuga na kvadrat. Ipak počivaj u miru Amy...

  • Eva B. 17.08.2015.

    https://www.youtube.com/watch?v=nMO5Ko_77Hk ehhhhh kakva god bila glas je nesto posebno

Komentiraj...
Vidi sve komentare