To je to što me zanima!

Otac Britney želi veću kontrolu nad kćeri: 'Sve bi dao za novac'

Jamie je navodno podnio zahtjev sudu da se njegovo zakonsko starateljstvo omogući i u devet novih država u kojima do sad sudska presuda nije bila važeća
Vidi originalni članak

Od 2007. godine kad je imala javni živčani slom i završila u bolnici, otac Britney Spears (37), Jamie (66), ima zakonsko starateljstvo nad pjevačicom. Iako je Britney nedavno izjavila kako ju je otac tjerao da se drogira, a potom ju je stavio u ustanovu za mentalno zdravlje protiv njezine volje, te je radila na tome da napokon može samostalno voditi život, čini se kako se to neće dogoditi.

Naime, Jamie je navodno podnio zahtjev sudu da se njegovo zakonsko starateljstvo omogući i u devet novih država u kojima do sad sudska presuda nije bila važeća.

Jamie je tražio starateljstvo u Alabami, Arizoni, Kolumbiji, Georgiji, Massachusettsu, Michiganu, Mississippiju, Tennesseeju i Virginiji. Otac legendarne pjevačice još je u svibjnju tražio pravo na starateljstvo na Hawaiima, u Louisiani i na Floridi. 

Obožavateljima pjevačice nisu jasne namjere Jamieja, no kruže glasine kako ju otac pokušava pod svaku cijenu držati pod kontrolom, kako bi imao uvid u njezinu financijsku situaciju i troškove. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Godinama uništava zdravlje Britney i tjera ju da radi, a sav novac uzima sebi. Ona živi od džeparca dok on pliva u milijunima. Prodao bi je zbog novaca - samo su neki od komentara obožavatelja na ovu temu. 

ŠOKANTAN RAZLOG: Evo zašto Meghan Markle uvijek ima istu pozu u javnosti

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Magija_1 27.08.2019.

    Aaaaaa jadna.....baš mi ju je žao

  • zvona1111 27.08.2019.

    I dalje je strojnica od žene

  • 26.08.2019.

    Take drugs ne znaci drogirati se nego uzimati lijekove. Inace psihicki bolesnici se uvijek pobune protiv lijekova, sto ne znaci da je ok da ih ne piju

Komentiraj...
Vidi sve komentare