To je to što me zanima!

Otac preminule Dolores stigao je u Slavonski Brod s obitelji...

Đino Lambaša, otac preminule glumice Dolores Lambaše, uputio se u Slavonski Brod odmah nakon što je čuo za nesreću svoje kćeri. Stigao je u pratnji uže obitelji
Vidi originalni članak

Otac preminule 32-godišnje glumice Dolores Lambaše uputio se iz Šibenika u Slavonski Brod odmah nakon što je čuo za nesreću svoje kćeri. Đino Lambaša u bolnicu je stigao u crnom Mercedesu slavonskobrodskih oznaka u pratnji uže obitelji.

Prije no što je saznao da je podlegla ozljedama, otkrio je da njegova kći ima teške ozljede. 

- Ono što su mi jutros kazali nije dobro - rekao je otac glumice za Jutarnji list te pojasnio da je riječ o teškim ozljedama trbušne šupljine i prsišta.

- Nema ozljede glave, ali je u komi - rekao je te dodao da su mu liječnici kazali kako se u ovakvim situacijama teško može bilo što prognozirati unutar 48 sati od operativnog zahvata. 

- Zadnji put smo se čuli jučer i tada mi je rekla da ide u Beograd. Mlada je ona, šanse su na njezinoj strani - otac glumice optimistično je zaključio za časopis Story. 

Lambašu su operirali: 'Ozljede su vrlo opsežne i jako teške...'

Prijatelji i fanovi Dolores šalju poruke podrške na Facebooku

Idi na 24sata

Komentari 68

  • pametna glava 25.10.2013.

    komentar ispod slike-u bolnicu su se dovezli u crnom mercedesu ??? aluminijske ili čelične felge??? možda je do mene,al ne vidim ama baš nikakvu povezanost s bilo čim,a kamoli sa ovako tužnom vijesti....

  • marlena 23.10.2013.

    često sam znala čuti- nalikuješ na dolores i uvijek bi mi to izmamilo osmijeh na lice..bio je to jedan od ljepših komplimenata koje sam znala dobiti, bila si prelijepa žena..jako me ovo potreslo..činila se dragom, možda je i skretala sa pravih puteva ali činila se kao da nema kvarno srce, tražila se..tako mi je žao, jedan mlad život je prestao..dolores, nadam se da ćeš pronaći svoj mir..ne mogu vjerovati da su mi pune oke suza a nisam te ni poznavala..počivaj u miru ljepotice..tako mi je žao..jedan tren..jedan tren i nestane sve..

  • bornnl 23.10.2013.

    Ne shvaćam kako je za članak bitno u kakvom je auto došao.

Komentiraj...
Vidi sve komentare