To je to što me zanima!

Otac Gigi Hadid komentirao je navodnu vezu s oskarovcem: 'Sviđa mi se DiCaprio, drag je'

Par je navodno snimljen zajedno u jednom klubu pa su brojni obožavatelji zbog fotografija i očevidaca na partyju uvjereni kako Leo sada ljubi slavnu manekenku
Vidi originalni članak

Ovih dana sve se više priča o Leonardu DiCapriju (47) i njegovoj navodnoj novoj djevojci manekenki Gigi Hadid (27), a sada se za Daily Mail oglasio i njezin otac Mohamed Hadid (73) i rekao što misli o glumcu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Upoznao sam gospodina DiCaprija u St. Tropezu prije četiri, pet godina i on je jako drag čovjek. Svidio mi se - rekao je Hadid.

Ispričao je da su Gigi i Leo prijatelji i da se poznaju već neko vrijeme, a zasada je opovrgnuo glasine o njihovom romantičnom odnosu.

- Nisam razgovarao sa svojom kćeri o gospodinu DiCapriju. Mislim da se ne viđaju, mislim da su samo dobri prijatelji - dodao je.

Na pitanje novinara kako bi reagirao da mu kći kaže da se viđa s glumcem jasno je odgovorio kakav je njegov stav.

- Ne komentiram osobne odnose svoje kćeri. Nemam pravo miješati se u to - rekao je.

U KLUBU FOTO Leonardo DiCaprio i Gigi Hadid uhvaćeni zajedno? Par snimljen u prisnom izdanju...

Nakon prekida četverogodišnje veze s 25-godišnjom manekenkom Camilom Morrone (25), oskarovca Leonarda DiCaprija već su povezivali s nekoliko žena, no čini se da je slavni glumac oko bacio na Gigi, jednu od trenutačno najpoznatijih manekenki svijeta.

Sada su navodno i snimljeni zajedno u jednom klubu pa su brojni obožavatelji zbog fotografija i očevidaca na partyju uvjereni kako Leo sada ljubi Gigi. Glumac je do sada bio poznat po tome da nikad nije u vezi s djevojkom koja je prešla 25 godina, a Gigi ima 27.

POGLEDAJTE VIDEO: NOVA SEZONA 'TKO JE KRIV' S JURAJEM ŠEBALJEM

Idi na 24sata

Komentari 15

  • MarioMarca 20.09.2022.

    Opa ovaj put Naso punoljetnu a možda mu je malo prestara

  • 17.09.2022.

    Bez pokrića

  • sljastrava 16.09.2022.

    Statac

Komentiraj...
Vidi sve komentare