To je to što me zanima!

Otišla s putnom torbom: Što je to Selena radila kod Biebera?

Selena je snimljena s Bieberovim tjelohraniteljem koji joj je pomogao smjestiti putnu torbu u prtljažnik automobila bivšeg dečka nakon što je napustila njegov dom
Vidi originalni članak

Čini se da Justin Bieber (18) i Selena Gomez (20) imaju nekog nedovršenog posla jer je pjevačica i glumica u subotu ujutro snimljena tijekom odlaska iz njegova doma u Los Angelesu, pišu britanski mediji. Selena je, tvrde izvori, snimljena tijekom čavrljanja s jednim od Bieberovih tjelohranitelja koji joj je pomogao smjestiti putnu torbu u prtljažnik automobila bivšeg dečka nakon odlaska iz njegova doma u kojem je provela neko vrijeme. Istog dana, Selena je snimljena tijekom odlaska na ručak u kratkim kratkim hlačicama skrivajući se iza crnog šešira i sunčanih naočala.

Pjevačica je, tvrde izvori, sada u potrazi za starijim dečkom jer smatra da je Bieber bio previše nezreo za nju. Par je prekinuo ubrzo nakon odmora u Meksiku gdje su planirali dočekati Novu godinu zajedno. Posvađali su se 30. prosinca jer mu je Selena navodno pronašla SMS poruke drugih djevojaka u mobitelu.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • JopyXd 04.02.2013.

    Pa meni je bilo logičnije da je došla po svoje stvari al aj dobro

  • angelos 03.02.2013.

    Selena, tako ti je to, kada legneš sa djetetom i popiškana se ustaneš...hahaha..

  • mali zeleni prigorec 03.02.2013.

    Prala je suđe, kuhala, obrisala prašinu, peglala .............

Komentiraj...
Vidi sve komentare