To je to što me zanima!

"Otkad je poginuo, bojim se da ću čuti njegov glas"

Nismo uključili televizor od dana kad je poginuo. Ne izlazim jer se bojim da ne čujem pjesme. Otkad je umro, nisam čula njegov glas, plakala je majka
Vidi originalni članak

Tošini roditelji Nikola i Dominika Proeski ne skidaju crninu. Prošla je godina dana od smrti makedonske zvijezde, a njegova soba u rodnom Kruševu pretvorena je u muzej. Tošina majka ne zna kako potisnuti silnu bol.
- Sa suprugom sam ljetos posjetila Izrael kako bismo pronašli sina. Svugdje smo ga tražili, ali njega nema - shrvana je.
Tošina sestra Dori iz kuće izlazi dva puta na dan, i to kad s majkom Dominikom ide na grob.
- Otkad je umro, nismo uključili televizor. Ne izlazimo jer se bojim da ne čujem njegove pjesme. Otkad je umro, nisam čula njegov glas - plakala je majka, koja nije bila na koncertu u Skoplju.
Među 45.000 njegovih fanova od obitelji su bili samo nećak Kristijan i šogor Slaven Ristevski.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • ambiguous 16.10.2008.

    Kako ovo vrijeme leti, nemogu da vjerujem da je proslo godinu dana od odlaska naseg Toseta :-(( Zelim Obitelj Proeski od srca sve najbolje, da im dragi BOG pomogne u ovom teskim trenutcima, jako mi je zao... Sjecanje na njega nam niko nemoze oduzet, kako kazu neko je tek onda mrtav kad je zaboravljen, nas dragi Tose nije zaboravljen, nit ce ikada biti zaboravljen tako da on zivi u nasim srcama! Pozdrav Svima onima koji ga vole!

  • __sanja__ 14.10.2008.

    @dudica- kak možeš nešto takvo reći?? pa bolesno zvuči \" da bar odu što prije s ovog svijeta da budu sa svojim sinom\" ..naravno da im je teško, sve je to razumljivo..ali takav komentar...sorry, ali je glupo...

  • kemicarka 14.10.2008.

    TOŠE anđele nikad te neću zaboraviti...

Komentiraj...
Vidi sve komentare