To je to što me zanima!

Otkazan projekt: Na jesen ipak ne ide regionalni 'Big Brother'

'Big Brother' će se vratiti na RTL u nekim nadolazećim sezonama, otkrila nam je Nataša Roksandić, glasnogovornica RTL-a. Fokus je na brojnim novim projektima
Vidi originalni članak

Baš me zanima tko će se u novoj sezoni zaljubiti? Sigurno će opet biti seksa pred kamerama, samo su neki od komentara po društvenim mrežama fanova regionalnog “Big Brothera”.

Mnogi su s nestrpljenjem čekali novu sezonu popularnog realityja, no projekt je zasad otkazan. Nagađalo se kako će se nova sezona showa s beogradskog Košutnjaka u rujnu početi prikazivati na RTL Televiziji.

- Fokus jesenje sheme RTL Televizije je na brojnim novim projektima. Gledateljima pripremamo puno iznenađenja. Bit će tu i nova dramska serija s Filipom Juričićem u glavnoj ulozi i humoristična serija ‘Kriza’ - rekla nam je Nataša Roksandić, glasnogovornica RTL-a.

Dodala je da će se “Big Brother” vratiti na RTL u nekim nadolazećim sezonama. Srpskoj producentskoj kući je to navodno prevelik samostalni projekt, pa su, saznajemo, i oni odustali od BB-a.

Idi na 24sata

Komentari 64

  • ludom 03.01.2014.

    Ta RTL televizija inače emitira i poneki program između reklama. Naime neki dan sam pokušao pogledati nekakav film na toj televiziji. To može samo čovjek dobrih živaca. Istina, film je prikazan, ali između raznih bezveznih reklama.

  • irena6144 09.12.2013.

    ma ko da gledam televiziju više. dosadilo mi je prekidati filmove i serije sa reklama koje po ure traju pa zaboravin što san pogledala kad opet stave film. ja sve preko interneta gledan i slušan

  • Mozgojed 10.10.2013.

    šokantno!!! bitan mi je taj big brother ko gaće u porniću!

Komentiraj...
Vidi sve komentare