To je to što me zanima!

Otkazao je nastup: Grdović je polomio ruku prije koncerta

HTIO JE NASTUPATI Mladen Grdović nespretno je stao i poskliznuo se na stepenicama. Završio je u gipsu. Supruga se poslije nezgode brine o Mladenu
Vidi originalni članak

Htio je pjevati s dva prijeloma ruke kako ne bi razočarao vjerne obožavatelje. Mladen Grdović (54) zbog jakih bolova ipak je umjesto na gaži završio u bolnici.

- Krenuli smo prema restoranu gdje je trebao pjevati kad je pao na stepenicama. Slomio je lakat i podlakticu. Molio nas je da mu zavežemo ruku jer je kao pravi profesionalac pod svaku cijenu htio pjevati - rekao nam je menadžer Ljubo Šeperić.

Mladena Grdovića previše je boljelo pa je preksinoć zbog nezgode u posljednji tren otkazao koncert u Zagrebu. Umjesto njega publiku je zabavljao DJ. Grdović je odbio ići u zagrebačku bolnicu. Nije imao zdravstvenu i htio je biti sa suprugom Brankicom (45). Ruku mu je, kaže menadžer, pogledala prijateljica i dežurna liječnica u ambulanti u naselju Sigečica, a vozač ga je prije ponoći smjestio u automobil i odvezao u rodni Zadar. Ondje ga je jučer ujutro pregledao liječnik i stavio mu gips na ruku. Pustio ga je na kućnu njegu i odredio mirovanje. Mladen je jučer spavao. Supruga i on isključili su mobitele i odbijali pozive.
 

- Još ne znamo koliko će trajati oporavak i hoće li morati na operaciju. Sad je mirniji jer je kod kuće s obitelji. Osjeća se bolje - izjavio je menadžer Šeperić.

Idi na 24sata

Komentari 61

  • dr Tony 10.12.2012.

    Ne daj se stari, uz tebe smo, a ako ništa dok ne prođe ozljeda imaš i drugu ruku za ispijanje bevande.... Boli te K što oni pričaju.... ;)

  • ĐinoKostelec 09.12.2012.

    ljudina

  • 09.12.2012.

    Koji car, ma kralj. http://www.24sata.hr/upsss/kralj-bevande-jos-vladapijani-grdovic-pao-je-na-lea-na-bini-205335

Komentiraj...
Vidi sve komentare