To je to što me zanima!

Otkrila previše? Elli nestale slike na Instagramu pa objavila nove u toplesu: 'Uklonili su ih'

Influencerica je dobila brojne komplimente, a netko je čak primijetio da nedostaju fotografije koje je sinoć objavila, a Ella je objasnila da ih je Instagram uklonio
Vidi originalni članak

Influencerica Ella Dvornik (32) nedavno je sa svojih pola milijuna pratitelja na Instagramu podijelila nekoliko senzualnih crno-bijelih fotografija, a sada su stigle nove na kojima na sebi nosi samo traperice i štikle. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Obje fotografije su crno-bijele, a na prvoj Ella pozira sjedeći na podu naslonjena na zid te s jednom rukom prekriva gole grudi. Na drugoj fotki pozira stojeći leđima okrenuta prema kameri, čime je istaknula tetovažu koja joj se nalazi na leđima. 

Ella je u opisu otkrila da su ove fotke nastale u suradnji s fotografkinjom Karmen Oblak s kojom je već ranije surađivala na nekoliko projekata. 

Influencerica je dobila brojne komplimente, a netko je čak primijetio da nedostaju fotografije koje je sinoć objavila, a Ella je objasnila da ih je Instagram uklonio. Nije otkrila zašto. 

- Predivna si; Prekrasna; Sexy; Divna; Prehladit ćeš se Ella; Vrella; Baš si top, goriš; Prezgodna si, ali gdje su brutalne fotke od sinoć? - pisali su joj pratitelji. 

PRATITELJI ODOBRILI Ella promijenila frizuru, umjesto kratke i plave, duga i tamna: Dosta mi je klasičnih ekstenzija

Podsjetimo, prije par dana Ella je iznenadila mnoge kad je na svojem profilu gdje često dijeli obiteljske trenutke ili svoje outfite, podijelila par fotografija s jednog sexy photo sessiona. 

Ella je pozirala u crnom bodiju koji je laskavo naglasio njene grudi koje je povećala prošle godine. Na nekim fotografijama je pozirala sa zapaljenom cigaretom, a na nekim s crnom kožnom maskom koja se najčešće povezuje s BDSM rekvizitima. 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • Ita-rina 23.01.2023.

    Fotografkinja je stvarno napravila dobre fotke. Nevažno je što model nema ni srednju školu.

  • VLADEK72 23.01.2023.

    Tko i za koju protuuslugu briše komentare za ovu dosadu ?

  • nervozni poštar 23.01.2023.

    Senzualno izdanje? Sjecamo se kako je izgledala kao punkerica u mladim danima. Bome napetija mi je Vlatkica koja je 20 godina starija od nje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare