To je to što me zanima!

Otkrila tajnu kultne scene: Olja nije znala da će završiti u kadi

Film redatelja Slobodana Šijana star je 35 godina. Glumica koje je utjelovila sluškinju Olju koja je radila za obitelj pogrebnika otkrila je 'pikanterije' koje su se događala iza kulisa
Vidi originalni članak

Glumici Meliti Bihali (79) davno je 'dozlogrdilo' što se najčešće spominje scena u kojoj ona kupa pradjeda obitelji, Maksimilijana (Milivoje Tomić) stalno spominje.

- Na toj se sceni stalno inzistira, što mi negdje i smeta. Vidjela sam po gradu da je ona svakom DVD-u na naslovnoj strani - rekla je Melita, koja je utjelovila sluškinju Olju. 

Legendarna scena, kaže, uhvatila je i nju samu nespremnom. Naime, glumac Milivoje se o detaljima scene dogovorio samo s redateljem Šijanom, bez da su Meliti rekli što će 'pradjed' učiniti. 

- Ta scena nije trebala tako izgledati, već je Tomić, u dogovoru s redateljem, meni rastrgao košulju dok me uvlačio u kadu u kojoj se kupao. Ipak, scena je ispala simpatično i spontano, upravo zbog toga što ja nisam znala za njihov dogovor i bila sam iznenađena. Naravno, nisam se naljutila na njih - prepričala je Melita za Press Online. 

Glumica je otkrila i da je snimatelj Boža Nikolić htio da u jednoj sceni bude potpuno gola, iako se, kaže, prije toga nisu dogovarali za takvu scenu. 

- Pobjegla sam pokrivena plahtom u kut, ali je Mija Aleksić stao u moju obranu rekavši da me ostane na miru, jer nije bio takav dogovor - prepričala je Bihali. 

 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • mickey_zg 19.06.2017.

    Ala je opravio, svaka mu čast...

  • 19.06.2017.

    Daleko najbolji film!!

  • Papatest 19.06.2017.

    Eto,obranila je svoju nevinost sve do dana današnjega,može mirno umrijeti

Komentiraj...
Vidi sve komentare