To je to što me zanima!

Otkrili su zašto je Kate tajila svoju operaciju, dok je kralj Charles objavio vijest o svojoj

Kensingtonska palača objavila je 17. siječnja 'planiranu abdominalnu operaciju’ princeze Kate, a samo dva sata nakon Buckinghamska palača objavila je da će kralj biti podvrgnut operaciji
Vidi originalni članak

Obavijesti o zdravstvenim problemima princeze Kate i kralja Charlesa stigle su u razmaku od samo nekoliko sati, ali uz velike razlike.

Kensingtonska palača objavila je 17. siječnja 'planiranu abdominalnu operaciju’ princeze Kate, a samo dva sata nakon Buckinghamska palača objavila je da će kralj biti podvrgnut operaciji.

IZVOR OTKRIO Princeza Kate još se oporavlja od operacije: 'To zvuči ozbiljno'

Radi se o operaciji za povećanu prostatu - vijest koju je otkrio kako bi nadahnuo druge muškarce da se posavjetuju sa svojim liječnicima.

Vijest o zdravstvenim problemima princeze Kate otkrivena je tek nakon što je obavljena njezina operacija, dok je Charlesova objava stigla prije nego je bio podvrgnut operaciji.

- Bilo je razumno biti otvoreniji u vezi s tim, jer bi inače ljudi mogli pomisliti najgore - rekao je bliski suradnik palače za People.

Kraljeva odluka da istakne svoju dijagnozu već je znatno utjecala na druge. Naime, nakon te vijesti pretraživanja o povećanju prostate na web stranici Nacionalne zdravstvene službe Ujedinjenoga Kraljevstva porasla su za 1000 posto.

ISTOVREMENO U BOLNICI Misteriozne bolesti i problemi s prostatom: Ni kraljevska obitelj nije imuna na brojne tegobe...

Dok je kralj odlučio biti transparentan u vezi svoje dijagnoze, princeza je bila diskretna zbog želje da sve bude što 'normalnije' za njezinu djecu; princa Georgea (10), princezu Charlotte (8) i princa Louisa (5).

Iako je operacija princeze Kate bila uspješna, njezin boravak u bolnici od 10 do 14 dana i očekivani oporavak od tri mjeseca kod kuće izazvali su zabrinutost. Palača nije otkrila prirodu njezina stanja, ali je rekla da nije kancerogeno.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U LONDONU Princ William posjetio suprugu Kate u bolnici nakon operacije: S njim su stigla i njihova djeca

- Princeza od Walesa cijeni zanimanje koje će ova izjava izazvati. Nada se da će javnost razumjeti njezinu želju da održi što više normalnosti za svoju djecu i njezinu želju da njezini osobni medicinski podaci ostanu privatni - stoji u priopćenju palače.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Miške 30.01.2024.

    Nebu više fukal

  • gojko ercegovac 29.01.2024.

    Pisete o obitelji koja je poklala milijune ljude. Nekima su dragi ali pitatajte njihove kolonije kakvi su to ljudi!!!!!

  • liliZG2.0 29.01.2024.

    sada ste već dosadni s zdrav.problemima monarhije koja nije niti naša

Komentiraj...
Vidi sve komentare