To je to što me zanima!

Otkriveni dobitnici Oscara, popis procurio u javnost?

Navodno je Kate Winslet najbolja glumica, a Mickey Rourke najbolji glumac. Zlatni kipić za najbolji film i režiju ide filmu 'Milijunaš s ulice'
Vidi originalni članak

U Hollywoodu je zavlada panika. Šuška se kako je procurio dokument s popisom ovogodišnjih dobitnika zlatnog kipića. Navodno će Oscara za najbolju glumicu dobiti Kate Winslet. Najbolji glumac je Mickey Rourke. Oscara za najbolju režiju u nedjelju navečer trebao bi završiti u rukama Dannyja Boylea, dok će njegov 'Milijunaš s ulice' osvojiti nagradu za najbolji film.
- Samo će dvoje ljudi znati kompletni popis dobitnika prije nego se omotnice otvore na sceni. Predsjednik Akademije nije upoznat s dobitnicima prije dodjele i takav popis ne postoji - tvrde predstavnici Oscara. Je li popis dobitnika ipak procurio u javnost, vidjet ćemo u nedjelju.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • user_28422 21.02.2009.

    Vrlo je vjerojatno da će ovako i biti. Iako bi ja više volio da oskara dobije Angie, jer je fenomenalno odglumila u filmu Changeling.

  • Kiki_09 20.02.2009.

    Sumnjam u curenje popisa ali lako moguce da upravo ovako budu izgledali glavni pobjednici jer tako je do sada u zadnjih mjesec dana bilo na svim dodjelama nagrada a to pokazuje otprilike i kako ce izgledati dodjela Oscara. Kate je najbolja glumica, Mickey ili Sean Penn najbolji glumci i Milijunas kupi sve ostalo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare