To je to što me zanima!

Otkriveno je od čega boluje 'najtužnija princeza', dijagnozu je kraljevska obitelj dugo krila

Do sad se smatralo kako je Charlene imala psihički slom jer se nije mogla nositi sa suprugovim aferama pa se mnogi pitaju zašto je ovo monegaški dvor tajio od medija
Vidi originalni članak

Princeza Charlene od Monaka (44), poznatija kao 'najtužnija princeza svijeta' navodno boluje od epilepsije, a mnogi se pitaju zašto je monegaški dvor to tajio od medija, piše časopis You.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Prošlog ljeta, za vrijeme njezinog boravka u Južnoafričkoj republici, dijagnosticirana joj je epilepsija, a do sada je prošla kroz nekoliko napadaja, a zbog nekih je pala u nesvijest.

Nakon što je operirala sinuse, odvojenost od njezinog supruga i djece prouzročila joj je dodatan stres te je nekoliko tjedana kasnije pala u nesvijest zbog čega je hitno odvezena u bolnicu u grad Durban. Tada joj je dijagnosticirana epilepsija.

- Nakon te operacije princeza je trebala strogo mirovati. No, nije se držala liječničkih uputa te je dobila tešku infekciju popraćenu visokom temperaturom. I to je bio okidač za epileptički napadaj - otkrila je osoba bliska monegaškoj princezi.

MODNO SE USKLADILE Svi su u njih gledali: Nećakinje princeze Diane zablistale su na premijeri 'Top Guna' u Cannesu

Princeza se navodno ne može pomiriti s činjenicom da će morati piti lijekove cijeli život da bi kontrolirala epilepsiju, a to joj očito teško pada jer je bila vrhunska sportašica odličnog zdravlja.

Do sad se smatralo kako je Charlene imala psihički slom jer se nije mogla nositi sa suprugovim aferama pa se mnogi pitaju zašto je ovo monegaški dvor tajio od medija.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • medeki 22.05.2022.

    Žena ima psihičkih problema, to se vidjelo već na vjenčanju!

  • 22.05.2022.

    Sve čudnija i čudnija objašnjenja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare