To je to što me zanima!

'Ova samopromocija nekih na potresima postaje degutantna'

Nije Bangoura dao naslutiti na koga je točno ciljao u svojoj objavi, a nešto ranije komentirao je kako pokazana empatija, nesebičnost i dobre namjere neće trajati dugo te da ćemo pogođeno područje brzo zaboraviti
Vidi originalni članak

Nakon što su središnju Hrvatsku pogodili razorni potresi, nanijeli veliku materijalnu štetu i uzeli ljudske žrtve na području Siska, Petrinje i okolice, zemlja se mobilizira i svi se pokušavaju organizirati i pomoći onima najpogođenijima. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U najtežim trenucima mnogi su ponovno pokazali veliku solidarnost. Nude pomoć u obliku smještaja, financijske uplate, hrane, prijevoza, potrepština... Ipak, neki su ljudsku nevolju odlučili iskoristiti i kao priliku za vlastitu samopromociju, zaključio je Hamed Bangoura (53).

- Ova promocija i samopromocija nekih na ostatcima potresom pogođenih područja postaje degutantna - napisao je na Twitteru nekadašnji televizijski voditelj i urednik, a s njim se u komentarima složila i nekadašnja premijerka Jadranka Kosor.

HAMED BANGOURA: 'Već sutra ćemo biti pohlepni, sebični, bez empatije i mjere...'

Nije Bangoura dao naslutiti na koga je točno ciljao u svojoj objavi, a nešto ranije komentirao je kako pokazana empatija, nesebičnost i dobre namjere neće trajati dugo te da ćemo pogođeno područje i ljude brzo zaboraviti.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • jamesbond7777 31.12.2020.

    Ima ih i previše 🙄🙄🙄🇭🇷🇭🇷🇭🇷😎😎😎

  • 31.12.2020.

    Pa samim time što si ovo objavio na društvenoj mreži, i završio u članku 24 sata na neki način je i tvoja samopromocija. Ne vidim razloga da se zamjera ljudima ako su na fejsu nesto objavili.Ja osobno sam kupila namirnice i higijenske potrepštine, bez da sam to igdje objavila.Ali upravo su mi društvene mreze pomogle da saznam informacije i tako mi olakšali da pomognem. svatko tko je išta objavio na drustvenoj mrezi,po vašim shvaćanjima,može ispast samopromotor. Gledajte svoja posla i pomozite koliko mozete a negativu ostavite za sebe

  • 123yxc 31.12.2020.

    Najgori su ovi dežurni Facebook ratnici, ako netko objavi na fejsu post u bilo kojoj gurpi, a da nema veze s potresom odmah kreću s komentarima "kako ti nije sram", "to ti ne treba", "ti bar imaš krov nad glavom". Dijelo postove stare 2 dana, pišu nesuvislo, trabunjaju gluposti ne znaju gdje je Petrinja na karti samo pomutnju rade rijetko koji daju korisne informacije.

Komentiraj...
Vidi sve komentare