To je to što me zanima!

Ova se glumica preobrazila do neprepoznatljivosti za svoj film

Prošle godine nas je nekoliko glumačkih ostvarenja iznenadilo, a jedno od takvih je bilo i ono glumice Margot Robbie u 'Odredu otpisanih'. Njena preobrazba za novi film je zapanjujuća
Vidi originalni članak

Australska glumica Margot Robbie, koja je tek nekoliko godina pod lupom javnosti, u zadnje vrijeme uzima sve značajnije i značajnije uloge. Tako nas je protekle godine ugodno iznenadila svojom ulogom u filmu 'Odred otpisanih', gdje je odlično odglumila Jokerovu 'suprugu', Harley Quinn.

Ove nam se godine vraća na velike ekrane sa svojom izvedbom u filmu 'I, Tonya', u kojem pratimo cjelokupne događaje vezane za američku olimpijsku klizačicu Tonyu Harding.

Kako se možda sjećate, Harding je postala značajno popularnija nakon što je 1994. unajmila plaćenog ubojicu da se riješi njene konkurencije na ledu, Nancy Kerrigan. Napad je Kerrigan izbacio s natjecanja, što je dovelo Harding do pobjede. No istina o slučaju je uskoro izašla na vidjelo.

Poslije tog zlosretnog događaja, klizačici su oduzete medalje te joj je zabranjeno da se natječe u redovnom programu. Kasnije se neko vrijeme bavila i amaterskim ženskim boksom, a oprobala se i u automobilističkim utrkama.

Film o tom užasnom događaju na velika platna dolazi tijekom 2018. godine, s Margot Robbie i Sebastianom Stanom u glavnim ulogama.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare