To je to što me zanima!

Je li ovaj 'frajer' zaslužio biti manekenka Victoria's Secreta?

Carmen Carrera rođena je u New Jerseyu kao Christopher. Nije poznato kad je točno promijenila spol, no tu novost objavila je na Facebooku u ožujku ove godine
Vidi originalni članak

Peticija, koju je dosad potpisalo preko 23.000 ljudi, traži da transeksualni model postane dio Victoria's Secreta showa u njihovoj nadolazećoj reviji koja će se snimati sljedeći tjedan, a bit će prikazana 10. prosinca. Ovakav zahtjev obožavatelji, koji su pokrenuli peticiju, potkrepljuju objašnjenjem da bi Carmen Carrera (28) tako postala prvi transeksualni supermodel ikad. 

Carmen je rođena u New Jerseyu kao Christopher, a ime je promijenila zbog natjecanja u jednom reality showu. Nakon završetka showa, započela je s transformacijom iz muškarca u ženu. Iako nije točno poznato kad je potpuno promijenila spol, u ožujku je na Facebooku napisala da je postala žena. 

- Prešla sam i posljednju granicu - napisala je tada te time dala do znanja da je bila na operaciji. 

Nosi revije i snima editorijale

Carmen je dva puta pozirala za časopis W, a prošli mjesec prošetala je i modnom pistom u Los Angelesu.

- Različitost je ključ za prihvaćanje u velikim korporacijama. Carmen je lijepa žena, baš kao i ostatak modela  -  rekao je jedan od Carmeninih obožavatelja. Peticiju su pokrenuli bez njenog znanja, a ona se zahvalila na Facebooku. 

- Hvala svima! Učinimo nešto veliko! Ma, srušila bih tu pistu - napisala je Carmen na društvenim mrežama gdje stalno objavljuje i svoje fotografije. 

Carmen nije jedina drugačija i zanimljiva

Carmen se našla na listi modela koji zbog specifičnog izgleda zaokupljaju pažnju javnosti i modnih dizajnera. Među njima je i Andrej Pejić, maneken iz Tuzle, koji nosi revije za muškarce i žene, a 2011. pistom je prošetao i za Jeana Paula Gaultiera

Iste godine, transeskualni brazilski model Lea T, koja je rođena kao muškarac, upisala se u povijest kad se pojavila na naslovnici brazilskog izdanja časopisa Elle. 

Idi na 24sata

Komentari 124

  • StjepanValjak 09.11.2013.

    Moram priznati da su pojedini muškarci zgodniji od žena,osobito od onih u dalmatinskom zaleđu

  • StjepanValjak 09.11.2013.

    Imamo i mi konja za trku,osječkog dečka- curicu Peića

  • The_Man 09.11.2013.

    ovog bi roko i da znam da je muško!

Komentiraj...
Vidi sve komentare