To je to što me zanima!

Ovako danas izgleda 'Felicity': Nosi debele čarape na sandale

Sad se pojavila u New Yorku s dugogodišnjim partnerom i glumcem Matthewom Rhysom i njihovim sinom Samom. Uživali su na ručku u jednom od poznatih restorana u Brooklynu te su se vozili biciklima
Vidi originalni članak

Američku glumicu Keri Russell (44), zvijezdu nekada omiljene tinejdžerske serije 'Felicity', paparazzi su 'ulovili' prvi put u javnosti nakon 12. ožujka. Keri se strogo pridržavala mjera zbog pandemije korona virusa pa nije često išla u javnost. 

Sad se pojavila u New Yorku s dugogodišnjim partnerom i glumcem Matthewom Rhysom (46) i njihovim sinom Samom (4). Uživali su na ručku u jednom od poznatih restorana u Brooklynu te su se vozili biciklima.

Keri je bila u opuštenom izdanju - nosila je široke hlače i topli ogrtač, a na nogama je imala sandale i deblje čarape. Cijelo vrijeme nosila je zaštitnu masku, a jedino ju je skinula dok je sjedila za stolom u restoranu. Keri i dalje nosi svoj zaštitni znak - dugu kovrčavu kosu. 

Glumica je slavu stekla ulogom u seriji 'Felicity', u kojoj je glavna zvijezda bila djevojka kovrčave kose koja dolazi studirati u veliki grad i počinje novo životno poglavlje u nepoznatoj sredini. 

Keri je s Matthewom u vezi od 2014. godine, a upoznali su se na setu serije 'Amerikanci'. Dvije godine nakon rodio im se sin. Prije njega, Keri je bila udana za Shanea Dearyja, s kojima ima sina Rivera (13) i kćer Willu Lou (8). 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • 06.11.2020.

    Ma daj :D Prošlo vode ispod mosta od Bon Jovi-evog spota...

  • ATG 06.11.2020.

    Dugu KOVRČAVU kosu?

  • 06.11.2020.

    Koga boli k...

Komentiraj...
Vidi sve komentare