To je to što me zanima!

Ovako je prekrasna Alessandra proslavila 7 milijuna pratitelja

'VOLIM VAS SVE' Brazilsku manekenku očito je jako razveselilo kada je shvatila da ju na Instagramu prati sedam milijuna fanova pa im je odlučila zahvaliti na vjernosti
Vidi originalni članak

Brojni slavni mogu se pohvaliti vojskom obožavatelja koji ih prate na društvenim mrežama, a iznimka nije ni lijepa Alessandra Ambrosio (35). Brazilsku manekenku na Instagramu prati sedam milijuna ljudi, a ona im je odlučila zahvaliti na vrlo kreativan način.

Naime, Alessandra trenutno s obitelji odmara na Maldivima, gdje je snimljena fotografija na kojoj je manekenka pronašla zanimljivu alternativu za gornji dio kupaćeg kostima. Istu je objavila na Instagramu te u nju napisala: 'Poljupci za mojih sedam milijuna fanova. Volim vas sve'.

Inače, manekenka je nedavno objavila i video u kojem na plaži, odjevena u oskudni kupaći kostim, trese guzom. Isti je, očekivano, oduševio njezine pratitelje.

Idi na 24sata

Komentari 51

  • Linz 19.09.2016.

    Nema ona guzice ni za sebe !!!

  • PT 19.09.2016.

    Nije što je nju strah da joj netko prijavi profil zbog golotinje, njoj je neugodno jer ima sisice pa ih je na ovakav način prekrila, znači ubila dvije muhe jednim udarcem.

  • 18.09.2016.

    kupači joj je preveliki..

Komentiraj...
Vidi sve komentare