To je to što me zanima!

Ovako su ušli u 2016. godinu: Grdi s djecom, Nina s perjem

Mladen Grdović zasvirao je za obitelj i prijatelje te trčao s djecom po dvorištu, Nina je nastupala na glavnom zagrebačkom Trgu, a Jelena Rozga je pjevala u Poreču
Vidi originalni članak

Nikad se bolje nisam osjećao. Konačno sam se vratio u mladost i djetinjstvo, rekao nam je Mladen Grdović (57).

U svojem je zadarskom domu s gitarom i pjesmom zabavljao dvadesetak gostiju, najbližih članova obitelji i prijatelja.

- Pjevao sam neke stare, napolitanske, pa i svoje pjesme. Bilo je tu i Miše Kovača te Olivera Dragojevića. Družio sam se i s djecom. S njima sam trčao dvorištem - rekao nam je pjevač, koji je usput stigao pogledati i novogodišnji program HTV-a.

- Sramota je za vidjeti kako program uopće nije prilagođen publici. Gdje su u tom programu odlični pjevači poput Tereze Kesovije, Radojke Šverko, Meri Cetinić, Kiće, Olivera, Grdovića, Doris ili Magazina? Pa taj program gledaju starije generacije, a mladi su vani - ogorčen je Grdović.

Dodaje da treba podržavati mlađe pjevače, ali u nekom drugom televizijskom terminu.

Splićanka Jelena Rozga (38) Novu godinu provela je u Poreču pjevajući. S njom je bio i dečko Stjepan Hauser (29). Iako su temperature bile niske, Jelenu je grijao osebujni kaput od umjetnog krzna dizajnera Juraja Zigmana. Pjevačica Nina Badrić (43) pjevala je na zagrebačkom Trgu bana Josipa Jelačića. Temperatura je bila ispod ništice, a Nina je obula ljetne sandale. No grijao ju je kaput od fazanova perja.

Idi na 24sata

Komentari 39

  • 07.01.2016.

    Koliko se zaradilo, Nina?

  • Gradici 04.01.2016.

    grovic se napjevao sa Solom po americi pa ga brankica za jaja uhvatila haha

  • dkmjnn 04.01.2016.

    Od ovih nabrojanih najljepši doček je, garant, imao Grdović. Nini svaka čast, ali je totalni promašaj kao pjevačica za doček. A Rozga je sva umjetna, kao lutka na koncu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare