To je to što me zanima!

Ove zvijezde ne žele imati djecu i za to imaju razloge: Nisu dobri roditelji, svijet je loš i teško je...

Nisu se svi poznati i slavni ostvarili kao roditelji, nekima se nije dogodilo, a neki to zbilja nisu željeli. Neki nisu za to imali vremena, neki su cijeli život znali da djeca nisu za njih, a neki su, nažalost, izgubili bebu
Vidi originalni članak

Velik broj zvijezda odlučio je da roditeljstvo nije za njih, a svatko ima svoj razlog zbog čega ne želi dijete. Većini je ista stvar zajednička - ne žele slušati tuđe komentare na svoju odluku.

- Ne želim dati svoje dijete ovom us*anom planetu - rekla je pjevačica Miley Cyrus (28) pa dodala:

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Ne želim roditi osobu koja će se morati boriti s ovime, dok ne osjetim da može živjeti na Zemlji s ribama u vodi.

Oprah Winfrey (67) smatra da roditeljstvo svakako nije za nju:

- Mislim da bi bila loša majka jer ne razumijem djecu. Trebam da mi netko kaže što nije u redu, ne bih mogla s djetetom funkcionirati iako ih volim - objasnila je.

Glumac Leonardo DiCaprio poznat je po velikom broju veza, a jednom je prilikom izjavio što misli o ulozi oca.

- Mislite li da bih htio dovesti djecu u svijet poput ovog? Ako se dogodi, dogodit će se. Ne želim ulaziti u detalje kako ne bih bio krivo shvaćen - rekao je Leo.

Winona Ryder (50) iskreno je rekla da joj je dugo trebalo da prestane slušati tuđa mišljenja, no sa svime se pomirila kad je porazgovarala s ocem koji joj je rekao da postoji puno načina na koje možeš imati djecu u svom životu. 

- Dobivam nevjerojatne doze ljubavi s bratovom djecom. Trebam prestati slušati druge ljude. Ludo je što će ti tek žene reći - rekla je Winona 2014.

Jared Leto (49) smatra da djeca iziskuju prisutnost i posvećenost te da on to nikome sad ne može pružiti, jer ima 'puno toga za ostvariti'.

Glumica Renee Zellweger (52) otkrila je prije nekoliko godina da nikad nije planirala imati djecu. njezin sadašnji partner ih ima, pa ona uživa u ulozi pomajke.

Glumac Keanu Reeves (57) s bivšom je partnericom Jennifer Syme (28) izgubio dijete u njezinom osmom mjesecu trudnoće, što je za njih oboje bila velika trauma. Kasnije je shvatio da je prestar:

ŠAPUTALA MU JE NA UHO Miley Cyrus i Damiano pozirali su zagrljeni na modnoj reviji

- Prekasno je. Gotovo je. Imam 52 godine. Neću imati djecu.

Jennifer Aniston (52) dugo se borila sa šuškanjima u trudnoći, što ju je izrazito smetalo.

- Želim da se zna, nisam trudna. Ono što jesam je da sam sita ovakvih stvari i seciranja mog tijela. Mi žene smo kompletne s ili bez djeteta.

Jon Hamm (50) iskreno je rekao da 'bi bio grozan tata' i da se nikako ne vidi u toj ulozi.

- Gledam svoje prijatelje koji imaju djecu i odmah pomislim: 'Čovječe, kako ste uopće budni u 6 ujutro, a kamoli radite nešto?' To mi nije važno. Imam nećakinje i nećake, a bio sam i učitelj. Sigurno sam s djecom proveo puno više vremena nego većina ljudi u mom životu.

 

Idi na 24sata

Komentari 44

  • cicinakitu2 29.01.2022.

    Na stranu keanu, ali ovi ostali su pridonijeli da svijet postane ovakav kakav je...

  • Rikikiki 29.01.2022.

    Bogati sebični a sirotinja se jaše kao da nema sutra.

  • Rikikiki 29.01.2022.

    Čekaj čekaj kad vam dođu zadnji dani pa kad se zapitate koja je bila svrha života. I kad počnete razmišljati kako svo to bogastvo ugurati u sanduk 2*1 m. Pojela vas pohlepa i sebičnost.

Komentiraj...
Vidi sve komentare