To je to što me zanima!

Ovo je Anđelkin pravi partner s kojim je u braku već pet godina

Zvijezda humoristične serije je u braku s Darijem pet godina te imaju četverogodišnjeg sina Jakšu. Suprug je, priča Anđelka, ponosan na nju i uspjeh koji je ostvarila
Vidi originalni članak

Anđelka Prpić (32), koju je publika zavoljela u popularnoj seriji 'Andrija i Anđelka', u sretnom je braku sa suprugom Darijem, a imaju i sina Jakšu (4). Glumica je objasnila kako su oni njena najveća podrška, ali da ne želi da se pojavljuju u medijima.

- Nisam pristalica promoviranja svog supruga. Nažalost, uz novu tehnologiju ne možete izbjeći takve stvari. On nije javna osoba i nas dvoje ne želimo da to postane - rekla je Anđelka.

Dario je, priča glumica, ponosan na nju i uspjeh koji je postigla, ali on je čovjek koji ima svoje ime, prezime i veoma uspješnu karijeru.

- Mogu samo reći - svaka mu čast, kao i svim partnerima javnih osoba koji trebaju nositi taj teret. Ali to je ljubav - zaključuje Anđelka.

Prošlog ljeta, proslavili su pet godina braka. Priznala je da se često pita je li zaista prošlo toliko godina, ali onda se sjeti da njen Jakša već ima četiri godine.

- Ipak, sve mi djeluje kao da smo na početku - rekla je glumica.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • iza ekrana 03.01.2017.

    Simpatični par

  • milanovic13 02.01.2017.

    Sram ju je muza a svejedno se prasi sa kolegama na setu snimanja

  • 02.01.2017.

    andja je bas lijepa i zabavna

Komentiraj...
Vidi sve komentare