To je to što me zanima!

Šok u Velikoj Britaniji! Charles je deložirao Meghan i Harry iz malog dvorca: 'Zabezeknuti su'

Nakon što su se Harryjevi memoari 'Spare' u kojima je iznio niz optužbi protiv članova obitelji pojavili u javnosti, Buckinghamska palača izdala je obavijest o deložaciji vojvode i vojvotkinje od Sussexa
Vidi originalni članak

Kralj Charles III. (74) izbacio je princa Harryja (38) i Meghan Markle (41) iz Frogmore Cottagea, koji je bio njihov dom u Velikoj Britaniji.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kralj Charles odlučio je izbaciti princa Harryja i njegovu suprugu zbog princa Andrewa (63), piše The Sun.

Nakon što su se Harryjevi memoari 'Spare' u kojima je iznio niz optužbi protiv članova obitelji pojavili na policama u Velikoj Britaniji u siječnju, Buckinghamska palača izdala je obavijest o deložaciji vojvode i vojvotkinje od Sussexa.

NE MOGU ZAPJEVATI NOVOM KRALJU Kralj Charles III. pozvao Adele i Eda Sheerana na krunidbu, oni odbili: Ne, zauzeti smo taj dan!

Harry i Meghan ostali su 'zaprepašteni' odlukom kralja Charlesa da ih izbaci iz Frogmore Cottagea, a sada se dogovaraju da se stvari koje još uvijek imaju u Frogmore Cottageu pošalju u njihov dom u Kaliforniji.

U Frogmore Cottage sada se useljava princ Andrew, a Harry i Meghan prisiljeni su napustiti dom.

- Ovo sigurno označava kraj za Harryja i Meghan u Ujedinjenom Kraljevstvu. Andrew se opirao ideji da se preseli u Frogmore Cottage nakon što mu je to ponuđeno prošli tjedan, ali Harry i Meghan ne mogu zaustaviti deložaciju - rekao je za The Sun izvor blizak kraljevskoj obitelji.

Frogmore Cottage se nalazi na imanju Frogmore u Windsoru koji je pokojna kraljica Elizabeta 2018. godine darovala Harryju i Meghan za njihovo vjenčanje. 

OČEKUJE SE SKROMNA CEREMONIJA Slavni pjevači ne žele nastupati na Charlesovoj krunidbi: Odbili ga Elton John, Harry Styles...

Kuća je bila u vlasništvu princa Harryja i Meghan Markle do ožujka 2023. Iskoristili su 2,4 milijuna funti novca poreznih obveznika da renoviraju imanje, prije nego što su ga u cijelosti vratili kada su se preselili u Kaliforniju.

 

Kuća s deset spavaćih soba na imanju Windsor bila je gotova u travnju 2019. nakon nekoliko mjeseci renoviranja. Trošak je bio prilično nevjerojatan, iako je par uglavnom sam plaćao majstore. Kuća je prethodno bila podijeljena na dijelove za urede, vraćena je u jedinstvenu rezidenciju, a bili su potrebni veliki radovi.

 

Frogmore Cottage je sagradila kraljica Charlotte za potrebe svojih kćeri početkom devetnaestog stoljeća, a mladi Henry James tamo je proveo neko vrijeme sa svojom obitelji 1840-ih. Kuća ima deset spavaćih soba, ali se neko vrijeme koristila kao smještaj za osoblje palače.

EMOTIVNA PORUKA Na tavanu pronašli pismo koje je kralj Charles pisao baki 1955: 'Žao mi je što si bolesna'

Podsjetimo, krunidba kralja Charlesa bit će 6. svibnja, a ceremonija će biti skromnija od prethodnih. Još nije poznato hoće li na krunidbu pozvati princa Harryja i Meghan Markle.

POGLEDAJTE VIDEO: ODBILA GA NA PRVOM SPOJU NA SLIJEPO

Idi na 24sata

Komentari 36

  • gojko ercegovac 01.03.2023.

    Pederi brisete komentare!! Pa zar i ovo cenzurirate??? Njihova obitelj je pobila milijun indijaca

  • gojko ercegovac 01.03.2023.

    Siromačeki!! Ja im budem uplatil 11 €

  • sky linee 01.03.2023.

    Strog je stari

Komentiraj...
Vidi sve komentare