To je to što me zanima!

Ovo je sve luđe! Kanyeova cura Bianca sad izašla u najlonkama bez gaćica! Još ih je spustila...

Atraktivna Australka Bianca nastavlja šokirati svojim vrlo otvorenim i krajnje bizarnim modnim odabirima za svakodnevne situacije
Vidi originalni članak

Bianca Censori (29) odlučila je još malo testirati granice sa svojim stilom odjevanja. Čini se da su joj ovog proljeća omiljeni odjevni predmet najlonke, jer je nedavno izašla u šetnju Los Angelesom u prozirnom kompletu, napravljenog od materijala koji podsjeća na vrlo tanke čarape i potpuno pokazala grudi. Sada se odlučila na vjerojatno još luđu, kričavo zelenu varijantu. 

Supruga glazbenika i dizajnera Kanyea Westa (45) obukla je kričavo zelene hulahopke i minijaturni top boje kože, koji joj je jedna prekrio grudi. 

Da bi dodatno 'začinila' stvari, najlonke je odlučila spustiti, pa joj je zamalo 'ispala' stražnjica. Obula je crne štikle, a kao i inače, nije nosila torbicu, već je u ruci imala mobitel. 

Naravno, s njom je bio i Kanye, ponovno u crnom od glave do pete, a par je navodno išao na poslovni sastanak.

PRATITELJI U ŠOKU 'Ovo je jako čudno, o čemu one pričaju?' Iscurila snimka Biance i Kim na Kanyeovoj zabavi...

Prisjetimo se, Bianca i Kanye u braku su od kraja 2022., a Australka je nedavno viđena u društvu njegove bivše supruge, slavne Kim Kardashian (43). 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • acivi.j 20.03.2024.

    Ludo će biti kada njezin otac poludi. Nije baš tip kojem treba skakati po živcima. Taj prvo puca, pa nakon toga diskutira!

  • cm21 19.03.2024.

    On ima fetiš na bijele cice a Serverina na Spbe

  • mars7 19.03.2024.

    voli da je gledaju i da se pise onjoj

Komentiraj...
Vidi sve komentare