To je to što me zanima!

Ovo joj se neće svidjeti: Ovako je Hauser prije pričao o Rozgi

Ubrzo nakon nagađanja da između Jelene Rozge i Stjepana postoji nešto više od prijateljstva, par je potvrdio vezu. No ovako je violončelist nekad pričao o pjevačici
Vidi originalni članak

Jelena Rozga (38) prošli je tjedan napokon potvrdila nagađanja da je u vezi sa Stjepanom Hauserom (29). Pjevačicu i volončelista u zadnje se vrijeme sve češće moglo vidjeti zajedno. Posjećivali su jedno drugo na koncertima i družili se u slobodno vrijeme.

Iako sada jedno za drugo imaju samo riječi hvale, Hauser donedavno nije bio tako pun komplimenata. Naime, kada je u jednom intervjuu komentirao negativne kritike o svom i radu svog kolege Luke Šulića, spomenuo je i Severinu te, sada već svoju djevojku, Jelenu.

- Čuli smo puno kritika na svoj račun, ali koliko ih mi dobijemo, nije to ništa s obzirom na to koliko ih dobiju drugi. Pogledaš Severinu i Rozgu i odmah ti je lakše. Nisam čuo dobar komentar o njima u životu - zaključio je Hauser prije tri godine u intervjuu za 'Jutarnji show' Antene Zagreb.

Jelena je prošli tjedan rekla kako je sretna i zaljubljena, a Hauser je nekoliko puta komentirao da je pjevačica za njega onako plava baš savršena.

Idi na 24sata

Komentari 83

  • marionx 03.09.2015.

    ipak rozga ne moze nikad biti severina.. ni blizu.

  • mar111 01.09.2015.

    ova dvojica kreleta se samo cerekaju jer su napušeni i gori su od severine i rozge tri puta...da je imalo pametan ne bi ju ni pogledao , a kamoli ljubav s njom vodio. to sve govori o njima dvojici kakvi su to likovi.

  • uraganj 01.09.2015.

    hrvatski - govorio je o...nije pričao o priča se samo priča... dvoje ne pričaju, nego razgovaraju.. ako je netko nešto kazao, tada je to mogao samo jednom, tada kad je to učinio... Hrvatski je jezik bogat, što ne znači, da ga možemo siromašiti bez štete ponj...

Komentiraj...
Vidi sve komentare