To je to što me zanima!

Ovo salo mi donosi novac. Da sam mršava, ne bih imala posla

Sonny je sada u agenciji 'Milk Model Management', a dok nije došla do određene kilaže, morala je nositi umetke kako bi izgledala veće. Za istu agenciju radila je i plus size Tess Holliday
Vidi originalni članak

Plus size manekenke sve su brojnije u svijetu mode. Jedna od njih je Sonny Turner koja je na početku karijere nosila veličinu 40, što je bilo previše za manekenku, a premalo za plus size. Birala je između te dvije opcije te se odlučila udebljati. 

- Višak kilograma dobila sam kad sam u tinejdžerskim godinama otišla od kuće na školovanje u London. Nisam znala kuhati i svaki dan bih jela u McDonald'su. Tako sam došla do karijere plus suze modela - kaže Turner.

Sonny je sada u agenciji 'Milk Model Management', a dok nije došla do određene kilaže, morala je nositi umetke kako bi izgledala veće.

- Na svakom castingu i na svakoj probi imala sam umetke koje sam morala nositi kako bi mi stražnjica, bedra i bokovi izgledala veće. O tome su svi otvoreno pričali, a ponekad su tražili da nosim dupli umetak - rekla je Sonny koja je s vremenom došla do broja 44.

Za istu agenciju radila je i jedna od najpoznatijih plus size manekenki Tess Holliday, a Sonny je trenutačno jedna od najvećih zvijezda.

Bivša manekenka Anne Shillinglaw kaže da je potražnja za plus size modelima ogromna. Najtraženije su one s figurom pješčanog sata, a plus size modelom se smatra svaka djevojka koja ne nosi veličinu 0, odnosno 34. 

Sonny na društvenim mrežama ima 25 tisuća pratitelja, a često dobiva i negativne komentare koji ju uopće ne diraju.

- Ovo salo mi donosi novac. Da sam mršavija, kao na početku karijere, definitivno ne bih imala toliko posla kao danas - rekla je Sonny. 

VELIKI HOROSKOP ZA PROSINAC: Ribe se fokusiraju na karijeru, a Jarac treba naći ravnotežu u životu.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • Živčenjakuša 01.12.2018.

    Kako svi zarađuju na salu osim mene :'(

  • marlena 01.12.2018.

    "plus size modelom se smatra svaka djevojka koja ne nosi veličinu 0, odnosno 34." Znaci li to da se 36 smatra plus size-om??????

  • ubi.se.od.posla 01.12.2018.

    meni je to ok i prirodno

Komentiraj...
Vidi sve komentare