To je to što me zanima!

Ovo smo čekali! Ako je foršpan ovako dobar, kakav će biti film

Batman koji udarcima lako rješava gomilu protivnika, Superman koji je nada za cijelo čovječanstvo, Wonder Woman koja je čudesna. Ovo su kadrovi koje smo žudno iščekivali
Vidi originalni članak

Iako je marketinška kampanja još dva mjeseca tu, jer film u naša kina stiže krajem ožujka, posve smo sigurni da je njen vrhunac postignut.

Najnoviji foršpan za 'Batman v Superman: Zora pravednika' ostavio nas je bez riječi. Ako je itko sumnjao i u kvalitetu Bena Afflecka da utjelovi Batmana ili u sposobnosti redatelja Zacka Snydera da na veliko platno dovede krilatog osvetnika, te sumnje bi se trebale rasplinuti nakon gledanja ovog nevjerojatnog foršpana.

Pogledajte video

 

Premda je Christian Bale odlično odglumio Batmana, ono što nam se čini da ćemo dobiti su i Batman i Bruce Wayne, koji je u Baleovoj, odnosno Nolanovoj verziji uistinu manjkav.

Spomenuti Ben Affleck kao Bruce Wayne, tj. Batman, boriti će se protiv Supermana kojeg glumi Henry Cavill, u reprizi svoje uloge iz 'Čovjeka od čelika'. Gal Gadot kao Diana Prince tj. Wonder Woman, koju isto vidite u foršpanu, je novopridošlica, zajedno s Jessejem Eisenbergom koji će glumiti Lexa Luthora i Jeremyjem Ironsom u ulozi sarkastičnog butlera Alfreda.

Uloge će ponoviti Amy Adams, Laurence Fishburne i Diane Lane. Osim gore navedenih, u filmu bi se trebao pojaviti i Jason Momoa kao Aquaman.

Film u CineStar kinima možemo očekivati 25. ožujka 2016. godine.

 

Pročitajte više u rubrici FILM.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • iPhonchek 12.02.2016.

    kasnite par mjeseci sa trailerom.

  • IskrenAliLud 12.02.2016.

    Navijam za šišmiša, ipak je on naš!

  • Cort Cort 12.02.2016.

    Bit će zanimljivo :))

Komentiraj...
Vidi sve komentare