To je to što me zanima!

Ovo su fotke koje imaju najviše lajkova na Instagramu: Prvi je Messi, a tu su i Zendaya i Kylie

Svjetski prvaci! Sanjao sam o tome često, ne mogu vjerovati. Hvala mojoj obitelji, svima koji me podržavaju i svima koji su vjerovali u nas, napisao je Messi u opisu najlajkanije fotografije
Vidi originalni članak

Nogometaš Lionel Messi (35) je nakon pobjede argentinske reprezentacije na SP-u u Katru objavio niz fotografija na Instagramu. Na nekima pozira sam s peharom, a na jednoj je pozirao sa svojim timom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Objava je u svega 15 sati prikupila 52 milijuna oznaka 'sviđa mi se', a trenutačno ima više od 71 milijuna.

Tako je njegova objava postala prva objava s najviše 'lajkova' na društvenoj mreži. Više oznaka 'sviđa mi se' ranije je imala samo fotografija jajeta iz 2019. godine.

- Svjetski prvaci! Sanjao sam o tome često, ne mogu vjerovati. Hvala mojoj obitelji, svima koji me podržavaju i svima koji su vjerovali u nas. Pokazali smo da smo sposobni postići ono što smo zacrtali. To je snaga svih koji se bore za isti san. A ovo je bio san svih Argentinaca. Uspjeli smo! Ajmo, Argentina - napisao je Messi u opisu fotke.

BELLA ESMERALDA Georgina objavila fotku kćeri, objavu lajkalo više od milijun ljudi, a javio se i tata Ronaldo

Ovo nije jedina objava argentinskog reprezentativca koja je postala viralna. Cristiano Ronaldo i Leo Messi 'zapalili' su internet zajedničkom fotografijom u sklopu kampanje modnog brenda Louis Vuitton. Dvojac koji je obilježio nogometno 21. stoljeće na spomenutoj fotografiji igra šah, a na internetu i dalje traje rasprava i tko vodi u partiji.

Fotografija ima više od 42 milijuna lajkova.

- Pobjeda je stanje uma - stoji u opisu fotografije na službenim profilima modnog brenda. Fotografiju je snimila poznata fotografkinja Annie Leibovitz.

Viralna je postala i Messijeva fotografija na kojoj leži u krevetu s FIFA Word Cup peharom. Objavio ju je nakon pobjede Argentine nad Francuskom, a njome je prikupio više od 50 milijuna lajkova.

- Dobro jutro - stoji u opisu nje.

Reality zvijezda Kylie Jenner (25) objavila je niz fotografija sa svojom obitelji, a uspjela je prikupiti više od 12 milijuna lajkova. U opisu nje kratko je napisala 'naglasci'.

PORTUGAL ISPAO SA SP-A Opleli po Georgini jer je nosila nakit od 14 mil. kuna pa je svog Ronalda bodrila skromnije

 

Glumica i pjevačica Zendaya (26) u lipnju je podijelila crno-bijelu fotografiju s Tomom Hollandom (26) povodom njegova rođendana. Na njoj poziraju zagrljeni, a uspjeli su zajedno prikupiti više od 25 milijuna lajkova.

- Najsretniji rođendan onome tko me čini najsretnijom - napisala je emotivno u opisu objave.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Zlatni_Pan 22.12.2022.

    Čuo za ovog nogometaša, ali tko su one dvije....?

  • kojajeura 22.12.2022.

    Ima jedno ime koje se pise stalno u komentarima i postalo je viralno al se uporno takvi komentari brisu

  • 22.12.2022.

    A ne Knolica😁

Komentiraj...
Vidi sve komentare