To je to što me zanima!

Ovo su kandidatkinje za izbor Kraljice ljepote 2013. godine

Kroz večer glamura na finalnom izboru 03. svibnja u maloj dvorani Vatroslava Lisinskog vodit će nas radijski voditelji Ivana Mišerić i Dalibor Petko
Vidi originalni članak

Hrvatske ljepotice spremne su za finalni izbor Kraljice ljepote 2013. koji će se po prvi put održati u petak, 03. svibnja u 20 sati u maloj dvorani koncertne dvorane Vatroslav Lisinski. Djevojke su Praznik rada proslavile druženjem na zagrebačkom Jarunu, te ispred čarobnih fontana, a atraktivnim fotografijama pokazale su kako nas očekuje neizvjestan izbor za prvu Beauty Queen 2013. Ljepotice će ususret finalnom izboru obaviti i posljednje pripreme u zagrebačkom hotelu Internacional, a na glamuroznoj večeri odluke ispred uvaženog žirija i publike djevojke će prošetati u casual izdanju, kupaćim kostimima, vjenčanicama i večernjim haljinama modnog salona Analuna.

Kroz večer glamura vodit će nas radijski voditelji Ivana Mišerić i Dalibor Petko, a između napetog biranja pobjednice nastupit će Franka Batelić koja je nedavno osvojila Zagrepčane nastupivši pred prepunom Arenom na spektakularnom koncertu pop dive Beyonce.

Osim Franke, u večeri ljepote nastupit će i atraktivni plesači Atomic Dance Factory, te Kristijan Rahimovski i Maja Bajamić. After party izbora održat će se u zagrebačkom klubu Gallery gdje će se sretna pobjednica po prvi put imati priliku predstaviti javnosti kao Kraljica Ljepote 2013. godine.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • SekaAllTimeLow 02.05.2013.

    ko je gledo "Kako sam upoznao vašu majku" vidio je šta znači cheerleader effect. kad ih staviš na hrpu su prekrasne, ne znaš koja bolja od koje, a kad malo bolje pogledaš svaku posebno vidiš da uopće nisu zgodne

  • kormilar 02.05.2013.

    Ovo su kandidatkinje za izbor kraljice 2013. u domeni ljepota sa "svrhom".

  • Rinna 02.05.2013.

    8 ili 13...

Komentiraj...
Vidi sve komentare