To je to što me zanima!

Ovo su najbrži muškarci na štiklama: Ne skrivaju vještine

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
U Madridu je započeo petodnevni Gay Pride, pa je tako u znak slavlja i pozdrava tom obilježavanju održana utrka muškaraca u kostimima na visokim petama.
Vidi originalni članak

Svi sudionici započeli su petodnevnu paradu u veselom i šarenom ozračju. Konkurencija već tradicionalnog natjecanja bila je ograničena samo na muškarce. Oni su svoje visoke pete od deset centimetara i više najprije oblijepili trakom kako bi čim brže trčali prepunom ulicom gay četvrti Chueca.

Pobjednik ovogodišnjeg natjecanja bio je Jason, koji je za nagradu dobio iznos od 250 eura.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Idi na 24sata

Komentari 28

  • SinisaRistic 11.07.2015.

    porodicne vrednosti, sta je to, kad zagrlis svoje dete i tvoja krv tece njegovim venama, isto kao sto su te ljude njihovi roditelji gledali, ali su nazalost veoma razocarani njihovim postojanjem... vera u boga, po meni bog nepostoji, ja sam anarhista-ateista, ali razumem da ta vera u nesto vise sluzi samo da bi se povremeno setili sta smo mi i sta je nase postojanje, kao i to da razlikujemo dobro od zla. ko su zapravo ovi ljudi, osobe nezadovoljne svojim zivotom, osobe koje su spremne sve da promene samo iz licnih namera. dali je to ljubav???

  • volim sunce 04.07.2015.

    bome su dobri,ja bih iskrenula gležanj kod trčanja

  • 779danai4ure 03.07.2015.

    nisan se uspija plasirat među prvih 24 jer mi je pukla okica na hulahopkama i dok san ja to skrojija već se dilile medalje

Komentiraj...
Vidi sve komentare