To je to što me zanima!

Ovo su najljepše prirodne grudi estrade: Koje su vaš favorit?

ANKETA U moru umjetnih dekoltea na našoj estradi bujne prirodne grudi postale su prava rijetkost. Srećom, još ima dama koje svoje atribute nisu 'pojačavale' kod estetskih kirurga
Vidi originalni članak

U vrijeme kada su estetski zahvati postali sve pristupačniji i učestaliji, dekoltei koji su u isto vrijeme bujni, ali i prirodni postali su prava rijetkost. Srećom, na našoj estradi još uvijek postoje dame koje se mogu pohvaliti prirodnim 'resursima' zbog kojih mnogima curi znoj sa čela čak i kada živa u termometru ne divlja kao što je to slučaj ovih dana.

Lidija Bačić (30) spada među najatraktivnije dame na našoj estradi, a tome svakako pridonose i njezine bujne obline. Atraktivna pjevačica itekako zna kako prezentirati svoje fizičke atribute te usput zagolicati mušku maštu, a isto je učinila i u svojem posljednjem spotu za pjesmu naziva 'Nezamjenjiva'.

Upravo je bujan dekolte jedan od faktora koji su utjecali na popularnost spisateljice i pjevačice Nives Celzijus (34). Bivša supruga nogometaša Dina Drpića mokri je san mnogih muškaraca čiju maštu sigurno dodatno stimuliraju i seksi fotografije koje redovito objavljuje na društvenim mrežama, a na kojima su u prvom planu gotovo uvijek njezine bujne grudi.

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 154

  • angelo1 14.07.2016.

    tijelo savršeno,glas dobar,pjesme nula

  • ivana kiss 13.07.2016.

    Jebo ti to, sve su bogato udane! I ja bih muža nogometaša, ali me neće niko!vjerojatno jer se neznam j....

  • Buba3012 13.07.2016.

    Sve super, zgodne su i sexy, ali zaaašto se moraju skidati da bi uspjele? To je samo dokaz da o pjevanju nemaju pojma. Kak bi to bilo da su se morale skidati npr. Tereza Kesovija, Doris Dragović, Ljiljana Nikolovska, Maja Blagdan, Nina Badrić, itd, itd... Dajte žene malo dostojanstva, budite dame!

Komentiraj...
Vidi sve komentare