To je to što me zanima!

Ovo su najšokantniji trenuci sa suđenja Paltrow: Oštećena sam, izgubila sam pola dana skijanja

Slučaj koji traje već sedam godina, napokon se priveo kraju te je presuđeno u korist Gwyneth Paltrow. Tijekom suđenja događale su se mnoge bizarnije situacije koje su postale tema društvenih mreža
Vidi originalni članak

Glumica Gwyneth Paltrow (50) pobijedila je na sudu protiv Terryja Sandersona (76) povodom skijaškog incidenta koji se dogodio 2016. godine, a ovo su najšokantniji detalji suđenja:

1. Jeffrey Dahmer naočale

Mnogi korisnici društvenih mreža šalili su se na račun glumice te su ju uspoređivali sa serijskim ubojicom Jeffreyjem Dahmerom zbog istih naočala koje je nosila na suđenju. Riječ je o retro naočalama pilotskog stila marke Caddis koje koštaju 289 dolara, a nosile su se 70-ih godina.

2. Pobjeda vrijedna 1 dolar

Presuda je donesena u četvrtak, a porota je odlučila da glumica nije kriva za incident 2016., kada se navodno zabila u doktora Terryja Sandersona. Sud je od njega zatražio da glumici plati odštetu, međutim ona mu se smilovala i od njega zatražila naknadu od samo jednog dolara. Sud je to i odobrio.

- Za sebe želim samo jedan dolar, a neka se isplate odvjetnici - rekla je Paltrow.

3. Susret s liječnikom

Dok je Paltrow napuštala sudnicu u Utahu pobjednički i za 1 dolar bogatija, dotaknula je Sandersonovo rame i navodno mu neočekivano šapnula.
- Želim ti svako dobro - poručila je glumica Sandersonu, prema video snimci koju je dobio The Post.

4. Odijevanje za sudnicu

Iako su mnogi možda očekivali da će se glumica za sudnicu odijevati više 'kompliciranije' Gwyneth se za sudnicu odijevala vrlo jednostavno i decentno te je nosila uobičajene modne kombinacije. 

5. Bizarna izjava

Glumica je svjedočila na sudu, a dogodilo se i nekoliko bizarnih trenutaka dok je odgovarala na odvjetnikova pitanja. Pitanje je glasilo je li ju nesreća odvratila od uživanja u ostatku skupog odmora.

- Izgubila sam pola dana skijanja, da - odgovorila je Gwyneth te izazvala urnebesne komentare.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • mars7 31.03.2023.

    Htio izvući novac nista od toga

  • AliceInBorderIand 31.03.2023.

    sudski proces jer su se sudarili na skijaskoj stazi

  • IdemoNaMore420 31.03.2023.

    OK, prezivjeti ces.

Komentiraj...
Vidi sve komentare