To je to što me zanima!

Ovo su stihovi 5 najslušanijih pjesama u Hrvatskoj: 'Pijan za volanom te tražim do kasno'

Vrhom Youtube trendinga u Hrvatskoj gospodare srpski i bosanskohercegovački izvođači. Spotovi Jala Brata, Bube Corellija i Voyagea imaju desetke milijuna pregleda a glavne teme su im droga, seks, novac i alkohol
Vidi originalni članak

Nije tajna da mladi Hrvati rado slušaju srpski trap i folk, što potvrđuje i trenutna Youtube trending ljestvica. Svih pet najslušanijih  pjesama ovoga tjedna pripadaju istom žanru te obrađuju vrlo sličnu tematiku.

Na prvom mjestu nalazi se pjesma 'Balkan' koju izvode Voyage i Nucci. Spot je izašao prije tjedan dana a već je pregledan 3,6 milijuna puta. 

'S tobom doggy sanjali bi mnogi, svi su htjeli ali rijetki su to mogli',  'Polupijana, na dva grama, moli, pita za još' I 'Dvije-tri lajne rade me, o mi amor' samo su neki od kontroverznih stihova ove pjesme.

Na drugom mjestu u hrvatskom trendingu je hit bosanskohercegovačkog rap dvojca Jala Brata i Bube Corellija, u kojem im se pridružio i popularni Coby. Spot za pjesmu 'Divljam' ima čak 10 milijuna pregleda te ne silazi s vrha ljestvice već tri tjedna.

'Cijelu noć se opijala i vukla, kako gleda me kô vučica vuka. Pare su mi krvave, braća su mi s ugla' glase uvodni stihovi ove pjesme.

UZ POMOĆ PRIJATELJA Voyage spasio život nepoznatoj djevojci: 'Pola sata smo pričali, sve bi učinili da joj pomognemo'

Buba Corelli zauzeo je i treće mjesto u trendingu s pjesmom 'Irina Shayk', koja broji 13 milijuna pregleda. U pjesmi se ističu stihovi poput 'Gangbang, drive by, je*e se k'o zmaj' i 'Džep je pun već, keš je tu, u Radisson Blu krešem nju'.

Bivši član 'Elitnih odreda' Relja Popović zauzeo je četvrto mjesto, s pjesmom 'Manije'. U pjesmi, čiji je spot pogledan preko 2 milijuna puta, mogu se čuti stihovi poput 'Pijan za volanom te tražim do kasno, opet nisam zaspao, divljam sa braćom' i 'Ja po stolu crtam kao da je renesansa'. 

Na petom mjestu ponovno se pojavljuje Voyage, ovaj put u društvu srpskog repera Raste.

Njihov duet 'Aman' u tri tjedna je poslušan skoro 8 milijuna puta. Rasta i Voyage pjevaju o djevojci koja 'ljubav prodaje za gram'.

 
 
 
Idi na 24sata

Komentari 67

  • Karmelićanka 06.08.2021.

    Užas i još kad vidiš balavca u autu s otvorenim prozorima, a iznutra trešti istok.

  • ticesmirec 06.08.2021.

    Kakve laži! Niko to ne sluša, YT ti predlaže jer nas još uvijek svrstava u Yugu tugu... Ovaj članak je teška provokacija i laž.

  • bluesbob 06.08.2021.

    Seljačine pjevaju još veće slušaju...

Komentiraj...
Vidi sve komentare