To je to što me zanima!

Ovo su zvijezde: Publika i žiri odabrali 15 najboljih youtubera

YOUTUBERI IZ CIJELE REGIJE Od 15 kandidata u veliki finale će proći samo njih pet, a borba je tijesna jer su sakupili vojsku obožavatelja i fan klubova koji ih podržavaju
Vidi originalni članak

Potraga za velikom YouTube zvijezdom i dalje je u tijeku. Žiri online talent showa “VideoStar” izabrao je Top 10 kandidata između 2000 pristiglih prijava.

POGLEDAJTE VIDEO:

Glumica Mila Elegović (46), koreograf i plesač Igor Barberić (43) te glazbenik i producent Filip Dizdar (27) imali su težak posao prilikom izbora najboljih youtubera.

- Vidi se da su se kandidati stvarno potrudili. Snimali su scene iz zraka, slagali pjesme, zbijali šale i bili kreativni - kaže Dizdar.

U deset najboljih ušli su Justfighters, koji čine dvojac Luka Kupres i Mario Ivanušević. Oni su “gangsta” tipovi koji izvode otkačenu glumačko-glazbeno-repersku točku. Među odabranima našla se i Australka Adriana Kupresak. Njezina trenutačna adresa je zagrebačka, a ona ima oštar jezik i zarazan humor.

Od glume do imitacije i plesa

- Teško se predstaviti u samo jednoj minuti, tako da smatram da je Adriana bila dobra - kaže Barberić. Dalje je prošao i Jan Kovačić, kojeg zovu hrvatskim Caseyem Neistatom. Jan gledatelje uvodi u svijet glume, imitacije, pjesme i plesa.

Novinar hvata ljude za uši

U daljnje natjecanje ušli su i imitator Nikola Banović zvani John Bane, “supergirl” Gloria Berger i šminker Adis Ibrahimović. Youtuber Filip Dejanović, koji se predstavlja kao The Sikrt, snimio je videopriču u kojoj je mnogo malih videouradaka. Sven Hamzić i Niko Nobilo s kanala Zez TV osmislili su lik novinara koji ljude prilikom intervjua dira za uši.

- Hrabro od njega da je ovako nešto izveo u Hrvatskoj, a uz to je i smiješan - kaže Elegović. Youtuber Matija Lazarević pod imenom LayZ “rastura” u više kategorija, a Marin Mikulaš je mladi Zagorac koji repa.

Gledatelji odabrali Top 5

- Marin je žiriju zaprijetio rimom, stvarno je dobar - smije se Barberić. Zbog hrpe komentara i akcija fan klubova zbog kandidata koji nisu prošli, JoomBoos “VideoStar” je odlučio ubaciti još pet natjecatelja koji su imali najviše objava, komentara i glasova publike.

Tako se u sljedećoj fazi natjecanja bori čak 15 najboljih, od kojih će u polufinale showa proći samo njih pet. Četvero će proći na temelju najvećeg broja pregleda videa, a jedan kandidat će dobiti “golden like” žirija za prolazak. Na kraju će izbor biti sužen na troje najboljih, od kojih će samo jedan u velikom finalu postati prvi JoomBoos VideoStar.

Žiri poziva sve na glasovanje

Pet bonus natjecatelja po izboru gledatelja su: Nađa Dvornicki, Merima Bešlagić, Olivera Oršić, Paolo Milović i Bruno Ajanović (kao BJM Squad) te Dorotea Rosić.

- Obavezno gledajte i glasujte za svog favorita jer ćete ga tako poslati u finale ‘VideoStara’ - poziva žiri.

Kandidati koji su ušli u Top 10 izbora najboljeg žirija

1. Justfighters Luka Kupres i Mario Ivanušević - Totalno otkačena glumačko-glazbeno-reperska točka s pravim gangsta tipovima.

2. Adriana Kupresak Opičena Australka s trenutnom adresom u Zagrebu, zaraznog humora i oštrog jezika.

3. Jan Kovačić Hrvatski Casey Neistat donosi nam svijet glume, imitacije, pjesme i plesa - i ne, on ne sinklipa!  

4. Nikola Banović John Bane kandidat je s tisuću lica i glasova. Imitira toliko dobro da ne znamo koje je njegovo pravo lice!

5. The Sikrt Filip Dejanović - Pogledate njegovu videopriču u kojoj je mnogo malih videopriča. Videopričasepšn!!

6. Zez TV Sven Hamzić i Niko Nobilo - Jeste li spremni za najluđeg novinara ikad? Lik koji voli unijeti osobni dodir u svaki razgovor s prolaznicima! Oprez: moguć napadaj smijeha tijekom gledanja!

7. Gloria Berger Upoznajte supergirl, ali s potencijalom da postane hrvatska SuperWoman!

8. LayZ Matija Lazarević - Nemojte treptati sljedeću minutu da ne propustite jednu od brojnih stvari u kojima ovaj kandidat jednostavno rastura!

9. Adis Ibrahimović Ovaj dečko je šminker u pravom smislu riječi jer će vas njegove make up transformacije ostaviti bez daha! Wooow efekt zagarantiran!

10. Marin Mikulaš Prava poslastica za oči i uši. Ako nikad niste čuli Zagorca kako repa, ovo je prava stvar! Eminem i Kanye, pazite se!

Kandidati koji su ušli u Top 5 izbora najbolje publike

1. Nađa Dvornicki Ona dolazi iz Beograda i kroz svoj video nam je željela pokazati zašto bismo trebali cijeniti prijateljstvo.

2. Merima Bešlagić Cura koja bolje barata olovkom nego Picasso kistom.

3. Olivera Oršić Progovara o stvarima koje djevojke vrlo često govore o dečkima.

4. BJM Squad Paolo Milović i Bruno Ajanović - dva dečka s malim videoradom ali i s velikom željom da prođu dalje.

5. Dorotea Rosić Sebe je nazvala malom pokvarenicom, a najveći gušt joj je raditi budalu od sebe. Razbijanje jajeta na glavi joj je specijalnost

NE PROPUSTI

Nova epizoda najgledanijeg online talent showa u regiji - svaki četvrtak u 12:00

Idi na 24sata

Komentari 11

  • koko82 08.11.2016.

    sveto toliko plastično i loše odrađeno...... bio prek vikenda malo pogledao.... glupo integrirano reklamiranje na razini.... "tko su nam sponzori?... OTP... cola. "a ha... ajmo sad skeč.. kako ti trčiš u banku i onda na putu poiješ kolu"... "to bi bilo kul... jel da?" (i kaj je najgore točno tako pričaju)....

  • SilikoniralaSiSe 07.11.2016.

    kako bi bilo lijepo da se vrati ono vrijeme NOKIE3310 ovo me smara sve,internet je posto hrpa gluposti,djeca bi se igrala na dvoristima umjesto slala videa ovom kako ga nazvat nego idiotizmu

  • vedii888 07.11.2016.

    opet ova glupost

Komentiraj...
Vidi sve komentare