To je to što me zanima!

Ovog petka u Aquariusu vam spremaju Bitch Black program

Ovog puta odlučili smo vas počastiti provjerenim domaćim line up-om kojeg čine CET, Pete Dux i Shi Pe. Tulumarit će se na malom A1 flooru. Startamo od 23:00
Vidi originalni članak

Klub Aquarius poziva sve ljubitelje kvalitetnog i modernog elektronskog zvuka na prvo ovogodišnje izdanje Bitch Black programa. Ovog puta odlučili smo vas počastiti provjerenim domaćim line up-om kojeg čine CET, Pete Dux i Shi Pe.

U vodećoj ulozi večeri nalazi se CET. - legendarni glas zagrebačkog etera, dugogodišnji zaljubljenik u elektronsku glazbu te jedan od stalnih aktera zagrebačke klupske scene. U posljednjih 15 godina svojim radom ruši granice među žanrovima elektronske glazbe. Osjećaj za floor i konstantna potreba za prezentiranjem nove i upfront glazbe publika je vrlo rano prepoznala, a mnogi će za njega reći da je ¨king of warm up¨. Trenutna nit vodilja njegovih ¨big room¨ klupskih setova su minimal i minimal house, no Cetova glazbena selekcija zna biti vrlo eklektična i neočekivana slušate li ga u malom klubu.

Party će se održati na malom A1 flooru. Startamo od 23:00 uz pristupačnu cijenu upada od 20kn do ponoći i 30kn poslije, te smo odlučili počastiti sve dame besplatnim upadom do ponoći.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare