To je to što me zanima!

Ovosezonski modni imperativ: Samo da ima perja i golih grudi

OPET TRIJUMFIRAO Juraj Zigman, koji je zatvorio Cro-a-Porter, od sreće je skakao po pisti. Podržala ga je M. Vrbos. Prvi put poznati nisu nosili reviju Linee Exclusive
Vidi originalni članak

Reviju mu je otvorila Kristina Šalinović u paunovu perju. Riječanin Juraj Zigman ostao je dosljedan kričavim bojama. 
Mnoštvo boja i dalje je tu, no Zigmanova kolekcija nosivija je od one lani kad je kreirao odjeću za scenske nastupe. Riječki dizajner nije mogao odoljeti, a da odjeću ne ukrasi perjem koje je u najnovijoj kolekciji stavio i na cipele. Kao i obično, spektakularan show zatvorio je skačuči po pisti. Potporu mu je dala sugrađanka Martina Vrbos koja je otkrila da se, nakon što se vratila iz Kostarike, oslobodila kompleksa skidanja u kupaće kostime. 


Hippy Gardenu, kao i lani, reviju su nosili manekenka Petra Friganović i glumac Slavko Sobin. Linea Exclusive ovaj put odustala je od angažiranja poznatih zvijezda kao manekena. Reviju im je zatvorila Kristina Šalinović, najtraženija manekenka na Cro-a-Porteru otkako je na nekoliko dana iz New Yorka došla u Zagreb. Lineina ljubiteljica je i Bojana Gregorić koja je u prvom redu pokazala dekolte. Kolegica Petra Dugandžić (35) došla je s dečkom, 13 godina starijim zagrebačkim ugostiteljem Sašom Vrankovićem.

Ovog ljeta i dečki će otkriti poprsje

Đurđica Vorkapić, koja potpisuje modni brend Hippy Garden, predstavila je kolekciju za odvažne muškarce. Uz dekoltirane prozirne majice ljetnih boja, bijele i tirkizne, modno osviješteni nosit će i krunice.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • ruzica ruzic_1 25.03.2012.

    chimpa komentar ti je odličan..........btw,kad vidim ovo bojanu gregorić povraća mi se koji preserans......idi doma i čuvaj djecu

  • chimpa29 25.03.2012.

    Da vam mogu opisat razinu očaja, površnosti, žaljenja u tim ljudima koju ja vidim kad pročitam članak o Cro a porteru, Borni Rajić i njenim kolekcijama, prijateljici joj Sanji Duggan, modnom mačku, Martini Vrbos od koje stvarno ne znam nijednu pjesmu al bitno da je ona pjevačica, Tihani Zalepugin Harapin i našim manekenkama koje liče na sve samo ne na manekenke, ne biste vjerovali. Osobito me fascinira činjenica da oni stvarno, al stvarno istinski misle da su zvijezde, pa pogledajte te ekspresije lica, ta naslikavanja, ta preseravanja, a znam za mnogo njih da krpaju kraj sa krajem i da su jazavci, al bitno da su oni kao zvijezde. Jel to moguće da su oni stvarno uvjereni da su nešto? A još više od toga svega me iritiraju ljudi koji njih gledaju kao zvijezde pa vele npr. vani "gle Maja Cvjetković na špici" (who cares?), ili se druže s takvima ili pokušavaju u njihovo društvo da bi bili cool. Stvarno ne znam kome su cool. Znam mnogo takvih očajnika (više muškaraca nego žena) koji skupljaju broj poznatih osoba koje upoznaju(ne onih pravih zvijezda tipa Cetinski itd., nego baš jadnika bilokakvih medijski eksponiranih pa se onda preseravaju u vip-u u zagrebačkim klubovima, samo radi toga. I to čak gay stiliste iako mrze gayeve, al bitno da su oni faci. Pa mi recite da ne bi dali i guze za položaj u društvu takvi. Kad mi se frajer počne "hvalit" da zna Maju Morales znam koliko je sati, pa daj jel možeš bit toliko jadan da se hvališ sa drugim osobama, umjesto da se hvališ sam sa sobom i svojim postignućima? Dragi moji pogledajte si kako zvijezde žive, a ne ovi naši poznati klošari.

Komentiraj...
Vidi sve komentare