To je to što me zanima!

'Oživjeli' kralja popa: Hologram M. Jacksona izazvao je ovacije

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Nastup je započela skupina plesača, a kad je na pozornici otkriven lik glazbenika koji je preminuo u lipnju 2009. godine, neki od okupljenih nisu mogli sakriti suze
Vidi originalni članak

Kralj popa u obliku holograma pojavio se na pozornici u Las Vegasu tijekom dodjele Billboard nagrada u nedjelju. 

Hologramski Michael Jackson izveo je hit 'Slave to the Rhythm' s posthumno objavljenog albuma 'Xscape', a tijekom nastupa plesao je svoj čuveni 'moonwalk'.

Nastup je započela skupina plesača, a kad je na pozornici otkriven lik glazbenika koji je preminuo u lipnju 2009. godine, neki od okupljenih nisu mogli sakriti suze. 

Nakon što je Jacksonov hologram ustao sa zlatnog prijestolja, njegov visoki glas ubrzo je oborio sve s nogu i izazvao ovacije publike. Mnogi su poželjeli da je slika koju vide i stvarna iako su se prošli tjedan pojavile tužbe da se otkaže izvedba hologramskog Jacksona. 

Idi na 24sata

Komentari 51

  • WOMANIZER 19.05.2014.

    EVO GA, video je prije 2 sata objavljen na njegovom službenom VEVO kanalu, zato su obrisali sve ostale linkove! http://www.youtube.com/watch?v=jDRTghGZ7XU

  • Tajna Osoba 19.05.2014.

    Michael Jackson/Prije svega Dobar Covjek/Pjevac/Plesac/Izvodjac/Genije/ Kralj Popa/Legenda! Jednostavno nezaboravan jer previse vrijedi! Srbi te voleeeeee!!!

  • Tajna Osoba 19.05.2014.

    Takodje je bio odlican otac!

Komentiraj...
Vidi sve komentare